Miért csinálják ezt? Összevesztem a szüleimmel, azzal nem volt semmi baj hogy külföldön dolgozok. De úgy döntöttem hogy ki fogok költözni végleg. Már szinte oda köt minden, barátok, vőlegényem.
Szülök írhatnák meg erre a választ, miért szarnak a gyerekre, miért bántják, miért bánnak vele úgy? Miért kell a saját leszármazottját akármilyen formában is bántani? Aztán igen sajna megy a csodálkozás, hogy mert miért így, miért úgy? Most meg kicsikém, miért hagysz el? Talán mert bunkók voltak, de hát nekik azt szabad. Ezért sajnos. Szülők nem veszik észre magukat, hogy nem jól bánnak/bántak a gyerekükkel. Csak bíráskodnak/sírnak/felháborodnak utána, mert elmenekülnek tőlük a saját gyerekeik... :(
Én is ezért menten el otthonról... Nem tudtak velem normálisan bánni.
21/L
1 vagyok:
Jól le pontoztak itt! :) :D
Nem képesek elengedni a kezed, hogy szabadon repülhess.Ahogy írod, minden odaköt, ahol élni szeretnél.Tudod mit akarsz, ne engedj belőle.
Érzelmileg le kell válnod, még ha a szüleidnek ez nehéz is.
Tudomásul kell venniük, felnőtt a kicsi lányuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!