Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt? Összevesz...

Miért csinálják ezt? Összevesztem a szüleimmel, azzal nem volt semmi baj hogy külföldön dolgozok. De úgy döntöttem hogy ki fogok költözni végleg. Már szinte oda köt minden, barátok, vőlegényem.

Figyelt kérdés
Amikor ezt közöltem velük teljesen kikeltek magukból.. Hogy képzelem ezt hogy csak úgy itt hagyom a családot stb.. Akkor jött még több rokon megvédet a nagynéném de őt is hamar leugatták.. Miért nem képesek normálisabban viselkedni? Köszönöm a válaszokat 24N
2010. aug. 22. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
A te életed és a te felelőséged!! Ha neked így jobb lesz a szüleid ne szóljanak bele!!
2010. aug. 22. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Szülök írhatnák meg erre a választ, miért szarnak a gyerekre, miért bántják, miért bánnak vele úgy? Miért kell a saját leszármazottját akármilyen formában is bántani? Aztán igen sajna megy a csodálkozás, hogy mert miért így, miért úgy? Most meg kicsikém, miért hagysz el? Talán mert bunkók voltak, de hát nekik azt szabad. Ezért sajnos. Szülők nem veszik észre magukat, hogy nem jól bánnak/bántak a gyerekükkel. Csak bíráskodnak/sírnak/felháborodnak utána, mert elmenekülnek tőlük a saját gyerekeik... :(

Én is ezért menten el otthonról... Nem tudtak velem normálisan bánni.

21/L

2010. aug. 22. 11:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk veszekedni. (ritkán) De tegnap nagyon csúnyán összevesztünk:-(
2010. aug. 22. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

1 vagyok:

Jól le pontoztak itt! :) :D

2010. aug. 22. 11:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom, pedig felpontoztalak.
2010. aug. 22. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Tudod, vannak szülök, akik a gyermekvállalást azzal is alátámasztják, hogy majd lesz, aki rájuk nyitja az ajtót, meg gondoskodik róluk idős korukban., és ezalatt azt értik, hogy lesz ingyen csicska, meg segítség anélkül, hogy ezért bármit is tenni kellene, és függetlenül attól, hogy ők hogy bánnak a gyerekkel. Mert ez kötelesség a felnevelésért cserébe. Vannak szülők, akinél ez erősebb, van akinél gyengébb. Van, aki belátja, hogy a gyerek nem tud itt boldogulni, és h fáj is, de elengedi, van, aki meg önzőbb ennél, és ragaszkodik, hogy a gyereke a közelben maradjon, még ha a gyereknek ez rossz is. Nem tudhatjuk, hogy a szüleidet mi vezérelte, de vsz. ez is mögötte volt.
2010. aug. 22. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem képesek elengedni a kezed, hogy szabadon repülhess.Ahogy írod, minden odaköt, ahol élni szeretnél.Tudod mit akarsz, ne engedj belőle.

Érzelmileg le kell válnod, még ha a szüleidnek ez nehéz is.

Tudomásul kell venniük, felnőtt a kicsi lányuk.

2010. aug. 22. 12:12
 8/8 anonim válasza:
maradiak..... engem meg probálnak kipaterolni németbe :D
2010. aug. 22. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!