Mit tegyek? Anyával is összevesztem.
Szia! Nekem is volt fogszabályzóm, mára már sajnos nem lehet, mert egy kis baki miatt alig maradt gyökere a szabályozni való fogamnak, így örülök, ha megmarad még 10-20 évig. Nekem pl. azt mondták, hogy használjak elektromos és hagyományos fogkefét is (egyik sem ér el mindenhova, de a kettő kiegyensúlyozza egymást, vagy mi ) Én például az elektromosomat karácsonyra kaptam, ajándékba, esetleg te is kérhetnél az :) Viszont ha nagyon sürgős, ajánlom figyelembe a netet, talán még használtat is tudsz venni. ( cserélhető fejest, tehát nem azzal mosod a fogad, amivel az előző gazdija)
Sok szerencsét, szép fogakat, és sok pasit :)
Oké, akkor felteszem még egyszer a kérdést és ki is egészítem: miért vagyok nyafka, miért egyoldali nyávogás? Legalább kifejtenétek. Hozzáteszem az én kommentemet (ismét: azért, mert félek, hogy leveszik a fogszabályzómat amire nagy szükségem van?
A konkrét kérdés, AMIRE KÍVÁNCSI VAGYOK!
Megteheti-e a fogorvos, hogy leveszi a fogszabályzómat, csak mert azt mondja, hogy nem tudok rendesen fogat mosni? Hiszen kifizettem a pénzt, annyit, amennyibe kerül.
"leveszi a fogszabályzómat"
Ezt is kezelésnek nevezzük Aranyom :)
Alapból pedig egy normális fogorvos csak javasol, hogy csináljon valamit, a végső döntést általában a páciens hozza meg.
Bár nem tudom, milyen stílusban beszélsz a fogorvossal, de meglehet, hogy nem vesz komolyan.
Nyafka vagy, mert ezek nem igazi problémák, hanem te kreáltad őket és te tehetsz róluk !
1. Két egyesed van matekból: Ez egyértelműen a te hibád, nem pedig balszerencse. Ha tanultál volna nem lenne így.
2. Miből gondolod, hogy a fogorvosod elmenne veled randira? Kiskorú vagy + a betege. Ez etikátlan lenne az ő részéről, a te részedről pedig naivitás, ha azt képzeled, hogy viszonyt fog kezdeni veled.
3. Ha te nem teszel meg annyit a fogaidért, hogy rendesen megmosod és ápolod őket, akkor a fogszabályzónak sincs semmi értelme, azaz igaza van abban, hogy le akarja szedni. A betegnek kötelessége együttműködni az orvossal, ha ezt nem teszi nem érdemli meg az ingyenes vagy kedvezményes orvosi ellátást !
4.Nem feltétlenül kell elektromos fogkefe, az orvos ezt azért javasolta, mert már nem lát más megoldást arra, hogy rendesen mosd a fogaidat. Egyébként lehet kapni kisebb fejű hagyományos fogkefét vagy gyerekfogkefét olcsón, amivel rendesen eléred minden fogadat. Csak ugye ez egy kis megerőltetést feltételez a saját részedről.
5.Egyszer sem volt pasid?- Fel sem merült benned, hogy saját magadban keresd a hibát? Lehet, hogy a viselkedésed miatt nem kellesz senkinek.
Mit tegyél? Nőj fel ! Változtass és ne sajnáltasd magad !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!