Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a vőlegényemmel,...

Mit csináljak a vőlegényemmel, hogy ne mindig azt tegye amit az anyukája mond?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy az anyós jelölt állandóan beleszól a dolgainkba. A párom pedig mindenben hallgat rá. Pl.: megszabja neki, hogy hová menjen dolgozni. Legutóbb addig cirkuszolt az anyós a céggel, ahol dolgozott a párom, hogy leszámoltatták és utána ő mondta meg neki, hogy hová mehet dolgozni! Azt is ő akarja megszabni, hogy hová költözzünk és hogy rendezzük be a lakásunkat! Néha már az engedélye nélkül nem is telefonálhatunk egymásnak!Meg ő unokákat akar és szinte rám parancsolta, hogy szüljek gyereket! Kicsit kezd már az agyamra menni! És a legrosszabb az, hogy a párom soha nem áll a sarkára, és utasítja vissza amikor kellene! Segítsetek!!!! Köszi!
2009. márc. 27. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia, sajnos ez nem fog javulni. ha a párod a mama pici fia (és minden jel szerint az), és ha eddig nem állt ki melletted az anyjával szemben, akkor ezután se fog. számára az a normális, ha anyu megmondja, mit és hogyan lehet.

sokat segiteni nem lehet, maximum annyit tudsz tenni, hogy te állsz a sarkadra, és allitsd választás elé a párodat, te vagy a mama. ha anyut választja (és sajnos őt fogja valószinüleg), akkor erősen el kell gondolkozzál, hogy le akarod-e igy élni az életedet, egy ilyen irányitható emberrel. tudom, hogy ez nehéz, de én a helyedben addig lépnék (le), amig nem késő.

2009. márc. 27. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod a pároddal ezt megbeszélni, hogy ne így viszonyuljon az anyjához, akkor ez lesz mindig, amíg te bírod idegekkel. Ez egy tök általános probléma sajnos, én egyszer voltam ilyesmi szituban, utánna már a fő szempont volt mikor megismertem egy fiút, hogy mennyire anyuci pici fia, mert ha az, már menekültem is. Sajnso vannak olyan férfiak, akik nem tudnak választani az anyjuk és a feleségük között, pedig muszáj! Ráadásul sok olyan van, aki aztán az anyját választja, és inkább elválik.:(

Ha ez a helyzet így marad, és nem rendeződik, ne menj hozzá, csak ha úgy lesz minden ahogy ti szeretnétek. Ha nem kapod el az elején, utánna már késő, még a gyerekedet is az anyós fogja felnevelni. Kérdés, hogy akarod-e...

2009. márc. 27. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megértelek! Szerencsére nálunk nem fajult el még ennyire a helyzet, de anyós nálunk is szeret beleszólni a dolgokba.

Jelen helyzetben Neked kell a sarkadra állnod. Az anyósok szeretnek dirigálni, és szeretik befolyásolni a kicsi fiúkat. Meg kell mondanod, hogy ezt nem tűröd. Szeretek az anyukáját (még ha nem is, de jó, ha ezt mondod ebben a helyzetben), de a ti életetekről van szó és nem tűröd a beleszólást. Vagy hajlandó az anyukájával beszélni, vagy le is út... Meg kell mondani, hogy elfogadod a tanácsokat, de a parancsot nem. És az is a ti dolgotok, hogy hova költöztök, nehogy már a mama belelásson a tárcátokba! Mindenképpen állj a sarkadra, mert ha beletörődsz, idegileg is tönkre mehetsz. Az ember pszichológiailag nem tudja hosszú távon elviselni a nyomást és amint lehetősége van, kitör. Nagyon szurkolok, hogy minden rendbe jöjjön!

2009. márc. 27. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tud a sarkára állni érted, akkor nem is tartoztok össze.
2009. márc. 27. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon nagy probléma.A lehető legrosszabbat fogtad ki,anyuci pici fiát.Állítsd választás elé.Vagy a közös életetek,vagy anyukája.Sajnos máshogy ezt már nem lehet megoldani.Ha erre nem hajlandó akkor vegye feleségül a mamát,hisz Ő úgyis a kisfiával tervez közös életet.Ne hagyd magad tönkretenni,nem éri meg.Ha a párod nem tud a sarkára állni,és eldönteni,hogy a mama szoknyája alatt marad,vagy saját életet családot akar,akkor kár pazarolnod a drága idődet rá.Mindenki intézkedjen a saját életében,még anyós is.Ha erre a fia nem tudja rávezetni annyi a kapcsolatotoknak,vagy a mama lesz a főnök nálatok.

De ezek a férfiak sajnos ezt igénylik is,egyáltalán nem,vagy csak nehezen változtatnak ezen.De így nem is érdemes elkezdeni a közös életeteket,mert a mama úgyis tönkreteszi.Mindenkinek tiszteletben kell tartani a magán életét,nem szabad beleavatkozni még a saját gyerekünkébe sem.A mama nálatok csak vendég legyen,és ne avatkozzon semmibe,de nem is kell neki mindenről tudni.A jövőtöket a gyerekeiteket Ti ketten tervezzétek meg,a lakásotokat Ti rendezzétek be,a munkahelyeteket magatok válasszátok...stb..szóval mindent csak ketten.Ha ez lehetetlen,akkor keress mást magadnak akinek az anyukája nem őrjít meg benneteket,sajnos más megoldás nincs.

2009. márc. 27. 19:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Ezer köszönet nektek! :)
2009. márc. 27. 19:35
 7/7 anonim válasza:
100%
Nekem is volt egy hasonló 4,5 éves kapcsolatom. Sokat mondogatták, hogy bírjam választásra, anyuci vagy én. Amikor megtettem(nem is egyszer) akkor én maradtam alul. Hitegettem magam, hogy nem is, meg ez nem volt olyan meg stb. Utólag visszanézve nem bánom hogy vége. Rengeteg ideget megettem a drága anyuci miatt. Sok gondot okozott nálunk is. Szerettem, biztos te is szereted, de ha te nem vagy fontosabb, akkor semmi értelme az egésznek. Bízz benne hogy te leszel a jobb!
2009. márc. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!