Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm anyukája rákos. Mit...

Barátnőm anyukája rákos. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Sajnos már a végső stádiumban van a rák, a kemó se használ. Az orvos is megmondta, már csak 2 hónapja van az anyukának.

A durva az, hogy pár hete derült az egész rák dolog ki. Akkor még persze biztattam a barátnőmet, hogy minden rendben lesz, meg lehet gyógyítani, vagy legalábbis lassítani a rák terjedését. Ők is próbáltak mindenféle alternatív megoldást..

Persze én tiszta fejjel sejtettem, hogy egy rák 3 helyen áttéttel már rég nagyon rossz.. Főleg, hogy az anyuka alapból soha nem volt erős, egészséges ember..

Most viszont már ha az orvos is így megmondja, nem tudok tovább reménykedni. A barátnőm viszont nem tudja elhinni, hogy 2 hónap múlva ne legyen anyukája.

Már fogalmam sincs mit mondjak erre az egészre, szeretném támogatni, amiben tudom, és erőt adni neki, de attól félek, a biztatással már nem teszek jót, még ha tudom, hogy azt is várja el tőlem.

23 évesek vagyunk

2011. aug. 6. 14:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Bíztatni már sajnos felesleges :(

Legyél mindig mellette, légy egy őszinte, megbízható, támogató barát, aki mindig ott van, ha kell.

2011. aug. 6. 14:14
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Legyel neki tamasz. Tudja, hogy Te ott vagy, ha szukseged van ra. Legyel vele targyilagos, hisz tudja, hogy mar nincs sok hatra. Engedd hogy beszeljen, legyel jo hallgato.
2011. aug. 6. 14:18
 3/28 anonim ***** válasza:
76%

Nekem van egy ismerősöm, aki hasonlóan rákos volt, de kigyógyult belőle. Neki 3 hónapot jósoltak, de aztán talált egy gyógyteás kezelést. Semmi más dolga nincs, csak inni a teát, de folyamatosan, azóta is innia kell. Megmutatták az orvosnak is a teát, azt mondta hülyeség, de egyébként használt. A zöld tea, és a zsurló tea jó. Ha daganatos, akkor zsurló teát igyon.

De az a legfontosabb, hogy lelkiekben támogasd a családot/barátnőd. Mindig légy vele őszinte, és a lehető legtöbbször légy vele, támogasd őt.

Remélem hatni fog a tea, sok szerencsét :)

2011. aug. 6. 14:22
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne biztasd,mert akkor Neki sokkal rosszabb lesz amikor bekövetkezik az elkerülhetetlen.Azt érd el,/tudom nehéz/hogy elfogadja,hogy meg fog halni.
2011. aug. 6. 14:25
 5/28 anonim ***** válasza:
89%
Hívd el fagyizni, sétálni, süss neki sütit, vigyél át jó filmeket... ne hagyd, hogy minden napjat a halál lengje be... :/
2011. aug. 6. 14:49
 6/28 anonim ***** válasza:
93%

Rengeteg féle alternativ kezelés van,amit még biztos nem próbált

Közeli 40es rokon férfinak 3 hónapot adott az orvos kemók,műtétek után,onnan pesti korház majd debreceni,további műtétek saját felelősségre,mégtöbb kemó,gyomra már nem sok van igaz az is fekélyes,de a kemoterápia mellé alkalmazott nagy dózisú c vitamin,valami tea,deutériumos viz,gombák,meg nemtudom mik még az évek alatt,már 4 éve hogy 3 korház 3 orvosi stábja rendeltette volna vele a koporsóját...

(gyomorrák tüsőre,májra majd mindenfelé átterjedve)

sosem szabad feladni,amig küzd addig a teste is küzd

2011. aug. 6. 17:28
 7/28 A kérdező kommentje:

A baj az, hogy a barátnőm, nem tudja/akarja elhinni, hogy meghalhat anyukája.

Hogyan lehetek én úgy támasz és vigasz neki, ha ezt tudatosítom benne?

2011. aug. 6. 18:33
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne hitegesd semmi reménnyel, de ne is erőltesd rá, hogy most aztán tényleg meghal az anyukája.

Az előző hozzászólók jól mondták, legyél támasz, hallgató. Még ha sajnálod a barátnődet a rengeteg lelki teher miatt, akkor is, ezt neki kell végigcsinálnia, magában kell feldolgoznia ezt a szörnyű helyzetet.

Lehet, hogy pszichológus segítségét is kérni kell majd a jövőben. Bárhogyan is alakul az anyuka sorsa, a barátnődnek, mint a legtöbb embernek, meg kell tanulnia elfogadni a szülők elvesztését.

Amúgy van több dokumentumfilm, amelyek a rákos betegek életéről szólnak, a betegség elfogadásáról, a családtagoktól való elköszönésről, az utolsó napokról... Lehet, érdemes lenne ilyen filmeket beszerezni.

2011. aug. 6. 23:04
 9/28 anonim ***** válasza:
19%

Rendeld meg neki az MMS-t!

Ezt biztosan nem imered, de nem baj, akkor most megismerheted...

Ez egy fantasztikus minerális (minden mellékhatásoktól mentes) anyag, ami az összes létezö betegségek 95 % -át kigyógyítja. Ilyeneket mint AIDS, malária (kb. 8 óra alatt), rák, még végsö stádiumban is!!

Itt a link, ahol meg lehet rendelni, 15,40 EURO + a küldés, azt hiszem kb. 10-13 EURO Mo.-ra.

Link: [link]

E-Mail:

E-Mail: vitalundfitmit100 S.L. [vitalundfitmit100@arcor.de]

(Ezt a Set-et kellene megrendelned, tudsz németül? Vagy tudna neked valaki segíteni, aki tud?

Nagyon fontos, hogy értsd a PONTOS használati utasítást!!!!!)

"EinsEinsSet" (Bestseller), 15,40 €

Ez a szer nevetségesen olcsó (sokáig elég) és egészen biztosan segít. Még itt kint Nyugaton is aránylag kevesen ismerik, mert agyon van hallgatva, gazdasági érdekek miatt... (Pharma-Lobby!)

Ha lenne még kérdésed, szivesen, akár privat is.

Amúgy meg azzal tudnád a barátnödet vígasztalni, h. mindnyájan meghalunk elöbb-utóbb, anyukája csak "elöre megy", ahová majd mi is. Ha vallásosak vagytok, akkor nincs nagy baj, találkozni fogtok mindnyájan halálotok után odafönt!

Erre ma már 1000 bizonyíték van, reanimált, balesetet szenvedett emberek halálközeli beszámolói stb.

Vegyél neki egy ilyen könyvet (keresztény könyvesboltok) és akkor reményt önthetsz így bele.

Imádkozzatok!! Imával "hegyeket" lehet megmozdítani!

Az anyukáért is (gyógyulás) de egyáltalán, hogy majd a menyországba kerüljetek. Ez az életünk csak egy "teszt", nem tart sokáig, ki kell használni az idöt a jóra, amig még lehet... Mert nem mindegy, hová kerülünk a halál után, nemcsak menyország létezik...

Minden jót!

2011. aug. 8. 12:13
 10/28 anonim ***** válasza:

Kiegészítés:

[link]

2011. aug. 8. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!