Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm anyukája rákos. Mit...

Barátnőm anyukája rákos. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Sajnos már a végső stádiumban van a rák, a kemó se használ. Az orvos is megmondta, már csak 2 hónapja van az anyukának.

A durva az, hogy pár hete derült az egész rák dolog ki. Akkor még persze biztattam a barátnőmet, hogy minden rendben lesz, meg lehet gyógyítani, vagy legalábbis lassítani a rák terjedését. Ők is próbáltak mindenféle alternatív megoldást..

Persze én tiszta fejjel sejtettem, hogy egy rák 3 helyen áttéttel már rég nagyon rossz.. Főleg, hogy az anyuka alapból soha nem volt erős, egészséges ember..

Most viszont már ha az orvos is így megmondja, nem tudok tovább reménykedni. A barátnőm viszont nem tudja elhinni, hogy 2 hónap múlva ne legyen anyukája.

Már fogalmam sincs mit mondjak erre az egészre, szeretném támogatni, amiben tudom, és erőt adni neki, de attól félek, a biztatással már nem teszek jót, még ha tudom, hogy azt is várja el tőlem.

23 évesek vagyunk

2011. aug. 6. 14:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
van valami doki aki gomba spórával gyógyít próbáld meg az interneten megkeresni hátha sikerül ,nagyon szorítok nektek!!
2011. aug. 8. 12:45
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

varga gombák

amiről az előző ir

2011. aug. 8. 13:11
 13/28 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem már nem segít rajta semmi :( azt tanácsolom használja ki ezt a kis időt az anyukájával és te legyél nagyon kedves figyelmes és megértő a barátnőddel... sajnálom :( én 13 éves voltam és a barátnőm is és ő agydaganatban halt meg... és még most is 3 év elteltével földhöz vág az eset és sajnos a rák nem válogat :(
2011. aug. 8. 13:17
 14/28 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan. Varga gombák!!!

Keresztanyám is azt szedi, és javul!!! Pedig tele van áttéttel, és nem tudják az orvosok, hogy honnan ered a daganat!!!!

2011. aug. 8. 13:54
 15/28 josek ***** válasza:
77%
amig hiszi hogy meg tud gyógyulni addig van esélye, tapasztalatbol mondom, ne hagyja el magát mert akkor vége,, én Noni juice-t ittam sokat segitt hidd el az ára váltózó, dm kb 5000ft de elég sokáig, meg a deutérium mentes viz, igaz az már pénzbe kerül, de az életéröl van szó, mindent ki kell próbálni, gyógyulást
2011. aug. 8. 16:34
 16/28 anonim ***** válasza:

Nekem annak idején, amikor a nagymamámat elveszítettem, nagyon jól esett, hogy volt egy idősebb barátom, aki a meleg támogatás mellett tárgyilagos volt velem, és elmondta, hogy búcsúzzak el a Mamámtól, mert már nem fog felépülni. Nagyon hálás vagyok neki érte, mert ha ő nem lett volna, tudom, hogy becsaptam volna, hitegettem volna magam a végéig, és nem lett volna alkalmam elbúcsúzni, és elmondani mindent, amit akartam.

Ez az, ami eszembe jut, amivel például segíteni lehet ilyenkor, persze a szeretet és a támogatás mellett. Vigyázz rá, akkor is, ha esetleg ingerlékeny, goromba lenne, sokan sajnos így kezelik a gyászukat. Ha biztosítod arról, kimondva is, nem csak éreztetve, hogy mellette állsz, és mindig fordulhat hozzád, akkor már megtettél majdnem mindent amit lehet. Ha megtörténik a legrosszabb, az ügyintézésben ha esetleg segíteni tudsz, azért biztos nagyon hálás lenne.

A barátnőd anyukájának nagyon nehéz most, biztosan beszélni akar majd a halálról, elbúcsúzásról, és nagyon jó, ha ezt valaki képes meghallgatni, és megérteni. Persze ez nagyon nehéz... Valószínűleg tudni akarja majd, hogy minden rendben lesz-e a lányával, ha ő nem lesz.

Nagyon sok erőt kívánok a barátnődnek, és neked is. Nagyon jó barát vagy. Adja az isten, hogy csoda történjen, és felgyógyuljon az édesanyja, ha mégsem, akkor pedig adjon erőt az egész családnak.

2011. aug. 8. 17:13
 17/28 anonim ***** válasza:
Sunrider.
2011. aug. 8. 18:40
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 2 hónap még hosszú idő, nem szabad feladni. Az emberi szervezet gyógyítja magát, csak a megfelelő tápanyagok kellenek hozzá.
2011. aug. 8. 20:12
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
Imádkozzatok érte minden napon! Már számos rákos gyógyult fel ima által a Jézusba vetett hittel. De volt olyan is, aki Aloés termékeket fogyasztott hónapokon keresztül, és ez is segítette a felépülésben. Én mindkettő módszert alkalmazom, mert hívő vagyok, és gyógyhatású készítményeket is tudok vinni bárkinek.
2011. aug. 8. 20:30
 20/28 anonim ***** válasza:
Az "MMS-1" biztos segítene (lásd korábban), még végsö stádiumban is, csak sajnos kell annyira németül érteni hozzá, vagy valakit megkérni, hogy a használati utasítást betartsák, helyesen alkalmazzák.
2011. aug. 8. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!