A barátnőm anyukája utál engem. Mit tegyek?
Mindig azzal van kiakadva h mikor lesz baja a lányának meg ilyenek. Szerinte egy maffia vagyok (ami elég vicces:D) ezt csak azért mondja mert van felsőtestem, pénzem, nagy házam és nagyjából minden ami kell. Az igaz h néha belekeveredek 1-2 balhéba de hát az belefér. Nem halálos.
A barátnőmmel már tervezgetjük a jövőt de az anyja mindig beleszól hogy nem jó ötlet mert kitudja mikor fogják megölni. Nem vagyok maffia, gyilkos és nem is ültem szóval nem értem miért ilyen. A külsőmön nem tudok változtatni..max ha öltönyben járnék de hát az meg milyen :D jó nekem az egyszerű ruha.
Már meghívtam őket párszor hozzám de semmi. Hiába vagyok kedves az se érdekli. Úgy vettem észre hogy talán fél is néha. Mit tegyek?
25/F
Egy idegennel szemben mindenki bizalmatlan,bárkiről is legyen szó!Én is félnék,ha egy fura külsejű ember a házamban tartózkodna..és hidd el,nekem jók az emberismerőim,mindenkiről tudom,hogy megbízható-e vagy nem!
Szerintem mondd el neki,amit ide is leírtál,és nyugtasd meg,hogy a lányának semmi baja nem lesz melletted!Próbálj minden találkozásnál mosolyogni,barátkozni,beszélgetni!És semmi furcsa hangvételű,bűnözésre,gyilkosságra utaló megjegyzést ne ejts el!Mert az félelmetes tud lenni..
Igazából én sem hinném, hogy 25 éves lennél, mert ahhoz képest elég gyerekesen fogalmazol, épp mint a 15 éves kamaszok :)
Na meg egy felnőtt férfi fel tudja fogni, hogy az az 1-2 balhé egyáltalán nem a "belefér" kategória. A te szempontodból talán igen, de egy anyáéból, aki félti a lányát?
25 vagyok
Amúgy egyáltalán nem nagy dolgok. Közel sem veszélyesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!