Szerintetek cikik az ilyen helyeztek? Együtt vagyok a vőlegényemmel 3 éve.
Elhiszem, hogy cikinek érzed :/ Én is ettől félek nagyon, de úgy vettem észre hogy a férfiakat annyira nem zavarja.
Főleg, ha 3 éve együtt vagytok...ez végülis csak vér, nem olyan undorító :D
Szerintem nem ciki, nagyon kellemetlen, de nem ciki. Próbáld úgy felfogni, hogy - remélhetőleg :-) - te sem éreznéd cikinek, ha nyáron nagy melegben a párod nagyon leizzadna és átizzadná az ingét, vagy ha pl. kapnál egy adagot a reggeli szájszagából.
Ezek kellemetlen dolgok, de az élet velejárói, és egy párkapcsolatban az ilyesmit kölcsönösen tolerálják a felek.
Elvégre nem bepisiltél vagy ilyesmi.
Ne frusztráld magad ezen, temesd el az emléket.
kicsit ciki, de most már megtörtént.
egy 3 éves kapcsolatban nem fog emiatt megundorodni, főleg úgy, hogy beteg is vagy.
Aki utálja a mensturációt, persze itt férfira gondolok, az utálja majd a többit is, gyereket, gyerekpisit és sorolhatnám
Ez az élet. Ha a vér undorító, akkor az élet is az.
Belefér :)
Mesélek cikibbet: fogamzásgátlót abbahagytam,rendszertelenül jött meg...de én sosem görcsölök,meg semmi előjel...orális szex közben párom vette észre hogy jé,megjött...
azt hittem föld alá süllyedek...
de elpoénkodta,azóta is imád...
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!