Nagyon hiányzik a vőlegényem. Mit csináljak? 😢😢😢
Hónapok óta nem találkoztunk.
Svájcban dolgozik, nem tud sűrűn hazajönni 😢
Nagyon fáj a hiánya 😢
Kiakarok hozzá költözni,de ez se tudok mikor valósul meg... Tanfolyamom félbe maradt, jogsi is 😢
Sok mindent elkell intézni ,hogy kimenjek 😢😢
Undorítóak vagytok.
Kedves kérdező, teljesen megértem a helyzeted, ebben a pillanatban elég kétséges, hogy mikor is tudna hazajönni. Amit tudok tanácsolni, hogy foglald el magad valamivel, ami eltereli a figyelmed. Fejlesz magad, tanulj egy j nyelvet, vagy fejleszd azt, amit már tanultál, az internet a tudás végtelen tárháza. Ezt az időszakot valahogy át kell vészelni, utána minden sokkal jobb lesz. Kitartást neked!
Az ilyen dugós kommenteket meg üziket köszönöm szépen nem êrdekelnek.
Keveset tudunk videózni mert 2 helyen dolgozik.
Kutyák vannak az udvarban.
Én veletek ellentétben nem csalom meg azért a párom, hogy ne legyek magányos... Tudom sokaknak ez már ismeretlen.
Nagyon mázlista a vőlegényed, hogy ennyire kitartasz mellette! Manapság, már azért megcsalják a nők a párjukat, ha a pasi csak hetente tud találkozni a barátnőjével, mert annyit dolgozik...
Bár én találnék ilyen kincset érő lányt, mint te, kedves kérdező! Sok boldogságot kívánok!🙂
Egy barátnőm van. Három műszakban dolgozik, ahogy jött a jó idő mentünk párszor ki.
De ápolja anyukáját is. Meg pihen legtöbször.
Itthonról dolgozom. Csak " a napi számok" érdekelnek mindenkit.
A párom 1 évre kiment kamionozni, 1 hónapban 2 napot volt itt,maga volt a pokol
Kicsit kialakítottam egy rutint,hogy ne hiányozzon annyira.
Pl reggel felkeltem levittem a kutyát,elmentem dolgozni ha úgy volt bevállaltam +2 órát
Este 17 értem haza kutya séta
Kis edzés futás zene
Annyira elfáradtam,hogy úgy estem be az ágyba
Másnak barátnőztem,szerdán meglátogattam a szüleim
Volt hogy már pénteken ott voltam náluk és hétfőn reggel korán indultam haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!