Nagyon hiányzik a vőlegényem. Mit csináljak? 😢😢😢
Hónapok óta nem találkoztunk.
Svájcban dolgozik, nem tud sűrűn hazajönni 😢
Nagyon fáj a hiánya 😢
Kiakarok hozzá költözni,de ez se tudok mikor valósul meg... Tanfolyamom félbe maradt, jogsi is 😢
Sok mindent elkell intézni ,hogy kimenjek 😢😢
Köszönöm szépen!
Ahogy jó idő volt akkor mentem biciklizni 3 órákat. De akkor is csak arra gondoltam, hogy milyen jó lenne vele biciklizni el is sírtam magam :(
Párod szüleit meglátogatni ?
Testvér? Más rokon unokatestvér?
Hol a tökömbe rejtőznek az ilyen ragaszkodó, tiszta lelkű lányok??😂 Valami eldugott dzsungelban vagy egy titkos szigeten éltek?😂
Beszrás... Én még a 28 és fél évem alatt sosem találtam ilyen lányt...
Volt olyan lány, akivel hetente 3 napot voltunk csak teljesen külön, már félre akart kúrni...
Most visszaadtátok a reményt, hogy - ha nagyon kevés is - de vannak még normális lányok!
#14 kisvárosban nagyon sok ilyen lány vagy akik 20-25 évesek
Én is ilyen vagyok amilyen a kérdező én vagyok a kamionos kommentelő
Tesók nincsenek.
Szülei ország másik csücske.
Uncsim van, neki is van párja.
Kb 3-4 havonta szokott meglátogatni. Párja van mikor összeveszik vele hogy eljön...
Én is megyek néha,de már volt olyan, hogy " minek van még mindig itt, ha nem megy el akkor nem is megyek" ezt hallottam a telefonba hogy mondja....szóval inkább nem zavarok :/
Én 28 vagyok.
Igen kisvárosban lakok én is.
Valóban kevesen vagyunk és pasikból is kevés az ilyen.
Engem is folyton megcsaltak.
Pedig főzök, mosok, takarítok, dolgozom sőt fűkaszálok is :)
Kiakarok.
Most kezdtem volna el a 30 óra vezetést,de felfüggesztették.
Befizettem egy tanfolyamot persze ugye azt se lehet most kitudja meddig...
Ha ezek megvannak akkor akarok menni. Ha wct pucolok az se érdekel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!