Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti mit bántatok meg a legjobba...

Ti mit bántatok meg a legjobban életetekben?

Figyelt kérdés
Milyen negatív következménye volt ennek rátok nézve? Most hány évesek vagytok?
2020. máj. 8. 08:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Általában mindig elhamarkodva döntök, és nem merek konfrontálódni. Mindig engedek a másiknak, ami miatt problémák keletkeznek képsőbb.
2020. máj. 8. 10:57
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Fiatal korban edzés hiánya, de végülis ami késik nem múlik. :D
2020. máj. 8. 10:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
10 éve gyakorizni kezdtem, azóta itt ragadtam. : I
2020. máj. 8. 11:48
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

Az összes párkapcsolatom. Mindegyik feldolgozhatatlan mértékben vetett vissza az életben. Nem részletezném, de minden szinten lenullázódok folyamatosan.

31/f

2020. máj. 8. 11:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Azt bánom, hogy amikor tizenkét évvel ezelőtt elkezdtem futni, akkor egy szerelem miatt abbahagytam, és már nem tudom ugyanúgy elkezdeni, mint akkor mert most már a munkám miatt gyakrn fáj a bokám meg a térdem.

Egy ideig bántam, hogy kétszer is elhasaltam szigorlaton, és nem engedtek államvizsgázni először - szerelmi bánat, ugyanaz a személy, mint a futásos -, de most már nem bánom.

És még azt is bánom, hogy még mindig nem találok olyan munkahelyet, ami szakmai, és csak aljamunkát kell végeznem aljapénzért.

2020. máj. 8. 12:44
 16/21 anonim ***** válasza:

1/Az iskola, lehettem volna szorgalmasabb is, pedig sokan mondtak. Bár elég jól keresek ::))

2/ Gyönyörű szőke hajú barátnőm volt meg fiatal koromban, bánom hogy nem volt több mikora elértük azt a kort hogy szex is lehetne. A többi meg volt :::)))

3/?Az apukamat soha nem láthattam. 😭

Év az titok. F

2020. máj. 8. 15:43
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tanultam megfelelően a szakközépben.

Nem azt a pályát választottam, ami igazán érdekel. 30 felett próbálok ezen változtatni.

Sokszor nem vállaltam felelőséget a tetteimért és hagytam eluralkodni magamon a depressziót.

Mindig rossz párkapcsolatokba bonyolódtam. Tudtam, hogy nem vezetnek sehova.

33/n

2020. máj. 8. 16:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Több dolgot is megbántam:

1. Nem álltam ki magamért, hagytam magam a szüleim által bekényszeríteni egy közgazdasági szakközépbe, pedig a biológia érdekelt (így közgazdász lettem, egyenes út volt az egyetemig, sajnos. Egy életen át olyan szakmát folytatok, amit utálok.)

2. Férjhez mentem (nem kellett volna, sokkal jobban érzem magam teljesen egyedül, nem mindenkinek való a társas lét).

3. Szüleimmel és a mérgező családommal sajnos nem szakítottam meg minden kapcsolatot. Most már ezt tenném, amint végeztem a tanulmányaimmal és elköltöztem otthonról.

N/48

2020. máj. 8. 16:17
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

Azt hogy nem Érden lakom.

Sok éves vagyok :)

2020. máj. 9. 18:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok. Megbántam, hogy túl korán férjhez mentem, és nem szereztem időben egy jó szakmát.
2020. máj. 10. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!