Mely évek voltak életetekben a legemlékezetesebb, legjobban meghatározó évetek?
Eddig talán a 15-19 éves kor.
23 éves vagyok.
1992 amikor a terminátort láttam először 10 évesen.
Vagy 5 éven át terminátor akartam lenni, és sportoltam mint állat! Bringáztam napi 6 órákat egész nyáron, meg gugoltam, fekvőtámaszoztam, és még ami belefért tesi órákon.
Ma már nem bánom :D
Ha nem látom azt a filmet se vádlim, se combom nem lenne, kár, hogy a mellet kihagytam, nem voltak kondigépek, meg az egész abszolút nem volt tudatos...
2013 (15-16 éves)
2016 (18 éves)
Lehet majd lesz meghatározóbb is..
Előző munkahelyemen töltött időszak (19-24)Nehéz időszak volt mert munka mellett iskolába jártam, mégis nagyon élveztem mert szerettem az embereket akikkel együtt dolgoztam és a munka is tetszett. Úgy érzem az alatt az idő alatt felnőttem és kiforrott igazán a személyiségem. Sajnálom, hogy a fizetés miatt tovább kellett állnom, örökre a szívemben őrzöm azokat az éveket :')
Jelenleg is 24 vagyok, mert idén váltottam munkahelyet és végeztem a suliban :)
20-23, végre külön laktam, elköltöztem másik városba. Kemény volt, suli, meló, de rengeteg új barátot találtam, plusz a férjemmel is akkor ismerkedtem meg. Végre szabad voltam, rengeteget tanultam és benőtt a fejem lágya :)
29 N
26-30 éves koromig. A legjobb ezen belül a 29.évem volt. Eddigi életemben az volt az az időszak, amikor a legelégedettebb voltam, amikor szakmailag, emberileg a legtöbbet fejlődtem. Munka, család, magánélet kerek egész volt. Azóta kicsit "oválisabb" lett a kerek egész.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!