Naruto fanok! Volt valaha olyan helyzet az életetekben amikor azért nem adtátok fel és a végén véghezvittétek amit el akartatok érni mert a naruto nagy hatással volt rátok? 23f
Ami azt illeti elsőnek igaza van. Lee többet küzdött bármilyen "béna" karakternek állították be. De szerintem tök mindegy mi ad neked erőt a korodtól függetlenül.
Engem pl nagyon tud motiválni (a fogyásban) Gerard Way fiatalkori vs mostani képei :)
Engem semmi az égvilágon nem tudna annyira motiválni, tehát kizárva, de ettől függetlenül imádom az anime-t. Én csak "mood booster"-ként használtam a Naruto karaktereit, történetét. Mindig elfog egy boldogságérzet, melankólikusság stb. Vagy volt olyan eset, hogy féltem, tartottam valamitől, aztán rágondoltam az egyik karakterre, az egyik cselekedetére és bátorságot adott.
Nálam kedvnövelőnek vagy bátorításnak volt jelen a Naruto.
Naruto nagy hatással volt rátok??? Eriggy má he... most ezt te se gondolod komolyan igaz?
Üdv.: Son Goku
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!