Vajon valaha normalizálódik a helyzet ebben a kicsike országban? Mindenki akiben van egy kis bátorság az elmenekül innen. Többi lent,
#1 "kint jobban megfizetnek, lakást is adnak"
Ki ad neked lakást "kint" csak úgy? Vagy mire gondoltál?
Tudod barátom nem gyári melós szintre kell gondolni. Itthon is felső vezető vagyok, kint is az leszek. Telefon, laptop és kocsi mellé jár lakás is. Meg mellé egy szép fizetés. Ami itthon nincs.
Az állás már meg van, 5 hét múlva utazunk. :D
Adnak lakást. Ebből nem tudom, hogy hol olvastad ebben, hogy megveszik nekem.
Csak a külföldieknek adnak lakhatási lehetőséget, ha magyar vagy bérelj magadnak. Kint teljesen mindegy honnan jöttél. Így is úgy is kapsz helyet.
A melósok részre. 2 gyerekkori barátom van. Az egyik már kiment, a másik idén megy.
Én már éltem kint több, mint 5 évet. Kint nem civilizáltabb az élet hanem az az élet. Itthon ami meg van, azt nem is tudom minek nevezzem.
Ha bármilyen meccs volt, legyen kicsi vagy nagy tétje, a két szurkoló tábor előtte és utána is együtt iszik. Nem egymás fejét verik szét.
Az emberek nem vallási vezetőként tekintenek a politikusokra, hanem, mint szükséges rosszra. De ha nem értesz vele egyet, nem próbál meg megalázni, vagy ordibálni veled.
Ja és a rendőr üti a cigányt ha meglátja kéregetni, legalábbis, ahova én megyek :D
Most kell ennél jobb hely?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!