Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon valaha normalizálódik a...

Vajon valaha normalizálódik a helyzet ebben a kicsike országban? Mindenki akiben van egy kis bátorság az elmenekül innen. Többi lent,

Figyelt kérdés
sok ember akiben van egy kis bátorság és nyelvtudás gondolkodás nélkül menekül innen,gondolom mindenki ismer olyant akinek elege volt az itteni vegetálásból és tovább állt egy civilizáltabb élet reményében.
2014. febr. 10. 13:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Ja és a rendőr üti a cigányt ha meglátja kéregetni, legalábbis, ahova én megyek :D

Most kell ennél jobb hely?" :)))) akkor te egyenesen a paradicsomba mész.

2014. febr. 10. 23:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Bár régi kérdés, de nem csak az menekül innen akinek bátorsága és lehetősége van. Bár beszélek németül és angolul, pénzem és diplomám is van, mégis menni akarok. ennek oka az hogy nem születtem tojótiknak amit ketrecbe zárnak és a gazdinak tojja a tojást. Vagyis nem akarom mások profitját termelni még rezsifizetőként se. Ennél az alföldi tanyavilág is jobb. Egyik tanyasi ismerősöm rávágta hogy neki az nem jó mert mély sárban jár be a városba és sok a munka. Amit én is tudok, ott nőttem fel. Viszont ott szabad az ember, önmagának dolgozik kizárólag, ezért úgy érzi nyaral. Ez nem túlzás. És a rezsi is tűrhető, ahol villany sincs ott 0 Ft/hó, ami tényleg elfogadható. Persze ebben az esetben elő kell venni a mérnöki szaktudást és saját elektromos energiaellátást kell megoldani, de az is magadnak történik és nem mondja senki hogy mosd ki a zoknimat mielőtt felnyalod a padlót és akkor dobok egy lerágott csontot.
2014. okt. 20. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!