Mi az amit a legjobban megbántatok az életetekben?
Figyelt kérdés
Ez lehet akár személyesebb jellegű is, hiszen ez egy névtelen fórum. Ha még se akarod az egész világnak elmondani nyugodtan leírhatod privátba. Kíváncsi vagyok ki mit bánt meg a legjobban. Esetleg kihagytál egy nagy lehetőséget? Féltél valamit megtenni? Ilyesmire gondolok. MINDEN normális válaszolónak megy a zöld kéz. 👍2015. máj. 8. 19:19
1/13 anonim válasza:
Azt,hogy nem dobtam ki az exemet mikor lehetőségem volt rá.
2/13 anonim válasza:
Nem használtam ki sok lehetőséget,amik már soha nem térnek vissza.
3/13 anonim válasza:
Azt,hogy a létfenntartàsom miatt olyan dolgokat tettem,amit soha nem lett volna szabad.(nem bűncselekmény,csak könnyű pénzszerzés)
4/13 anonim válasza:
3-as csak nem kamerás dolog vagy a másik?
5/13 anonim válasza:
Nem,bár az jobb lett volna...De akkor még nem volt eszem,csak önálló akartam maradni.
6/13 anonim válasza:
Akkor nincs tippem :( Esetleg privátban elárulod ha szépen kérlek?
7/13 anonim válasza:
Felnőttfilm.3db. 15 perces.Nem titok végülis,úgyis anonim oldal.
8/13 anonim válasza:
Nem jöttem össze egy bizonyos illetővel, mikor még közel laktunk egymáshoz.
9/13 anonim válasza:
Azt hogy túl sok időt(több év) pazaroltam valakire aki sohasem szeretett viszont igazán. Most itt vagyok magányosan, önbizalomhiányosan, belül összetörve. Bánom már hogy ennyire elvakult voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!