Ti mit bántatok meg legjobban az életetekben? Gondolok itt ilyenre pl. Szakítás, munkahely váltás stb.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 10:14
1/12 anonim válasza:
A teljes magánéletem az elmúlt közel 15 évben.
2/12 anonim válasza:
Régebben egy csomó pénzt elszórtam értelmetlen hülyeségekre, most meg amikor kéne hasznos dolgokra, alig van pénzem. És 3 évet teljesen elpazaroltam az életemből, pedig hasznosabban is tölthettem volna
3/12 anonim válasza:
Túl sokat számítógépeztem, foglalkoztam hülyeségekkel, agykontolloztam, amikor a családommal kellett volna lennem.
4/12 anonim válasza:
Otthagytam az orvosit pár év után. Nem azért, mert nem ment, hanem egy pasi miatt, aki félholtra vert és még sok mindent tett velem, ami eléggé összetörte a lelkemet, utána pedig rettegésben tartott. Nem bírtam tovább ott maradni. Életem álma volt orvosnak lenni, mély depresszióba zuhantam utána.
5/12 anonim válasza:
hogy rossz emberekkel kerültem kapcsolatba,akiknek segítettem, holott ők meg jót röhögtek rajtam és kihasználtak.
6/12 anonim válasza:
Az összes párkapcsolatra szánt időmet, energiámat és pénzemet. Teljesen felesleges volt.
7/12 anonim válasza:
Hogy nem tanultam jobban, így nem volt elég pontom, nem vettek fel oda, ahova szerettem volna, és nem tudtam mesterre sem menni, mert nem volt akkor még nyelvvizsgám.
8/12 anonim válasza:
Bánom hogy nem tudom meg tanulni ezt nyamvadt angolt
Lehet akármilyen jo teljesitményem munkában elismerésem és normális végzettségem mindig minden ajtó becsukódik ahogy kiderül ez a nyamvadt igazság
Utálom rühellem ahogy elkezdeném tanulni unodorodom az egésztől pedig filmeket nézek igy cikkeket olvasok igy....
Valamit ki kell találnom h legyőzzem az angoltól valo undorodásomat és szégyenérzetemet
23/N
9/12 anonim válasza:
Regisztráltam a gyakorikerdesek.hu oldalra.
10/12 anonim válasza:
Volt egy időszak amikor bánkódtam.. most már nem bánkódom. elfogadtam a múltat.. van ami van, lesz ami lesz. Valahogy nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!