Otthagynátok egy jó légkörű munkahelyet, ahová örömmel jártok be dolgozni?
Dehogy.
Olyan sok rossz munkahelyem volt, amik szó szerint kiszivtak belőlem az eletkedvet, hogy sosem adnék fel egy ilyen helyet. Ritka az ilyen.
A pénz nem ér semmit, ha az életed felét rühelled,
Nekem is volt ilyen munkahelyem. Otthagytam végül, és megbántam.
Azt kellett volna csinálnom, hogy mellette nyitok egy vállalkozást, aminek az ügyeit akár bentről is tudom intézni. Akkor lehet, hogy nem a bizonytalanért hagyom ott végül, és anyagilag is jobban járhatok.
Ezt csak te tudod eldönteni, hogy neked mi éri meg jobban.
Én eljöttem olyan helyről, ahol jó volt a kollégákkal a légkör, viszont nem szakmám, nem volt lehetőség továbblépni, igaz, a vezetőséggel is volt gondom, szóval csak a kollégák nem tartottak ott, némelyikükkel tartom a kapcsolatot, de ennyi, amint volt lehetőség szakmámba továbblépni, léptem, egyébként anyagilag is jobban jártam a váltással, mert közel a dupláját keresem most (kicsit több, mint 2 éve jöttem el), és itt is jó a légkör.
Ha nem visz közelebb ahhoz ahol tartani akarsz pár év múlva, akkor időt pazaroslz, ugyanakkor ha pont itt szeretnél lenni akkor tök jó hogy már megvan :D
Sajnos nekem is ott kellett hagynome gy helyet, hogy vállalkozó lehessek végre, jó volt minden szerettem, még a fizu se volt rossz, de épp ezért még évekig ott parkolt volna a bringám, ha nem lépek, és mivel a terv megvlt, a kérdés csak, hogy mikor,e zért tulajdonképpen csak pazaroltam volna a saját szekerem tolásába is belerakható éveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!