Ti otthagynátok ezt a munkahelyet?
Találtam egy jónak tűnő munkahelyet, de rájöttem, hogy egy nagy átverés az egész. Eladói munkakör, viszont össze-vissza kell bejárnom, vagy reggeltől estig, vagy csak 3 órát, ez a főnök kedvétől függ, de előre az 5ből 2-t tudok csak, a többit meg akkor tudom meg, amikor szólnak, hogy mehetek haza.
Vidéki vagyok, amit ők tudnak, és kértem, hogy ha lehet, akkor vegyék figyelembe a menetrendet, legalább, hogy ne kelljen várnom mondjuk egy órát. Eleinte még ez meg is volt oldva, de később már nem érdekelt senkit.
A szabadságomat úgy kaptam meg, hogy beírtak 3 dátumot, mikor nem dolgoztam (de nem én kértem, hogy ne dolgozzak, hanem úgy adták elő, hogy olyankor másik eladó dolgozik). Így az évre már egyre kevesebb a szabadságom, és szerettem volna én kiválasztani, hogy mikor van szükségem szabadnapra (orvos, stb)...
Napi 12órát dolgozok, de 4 órásba vagyok bejelentve. A munkatársaim dirigálnak,azt hiszik, hogy ők nekem a főnökeim, és nem tudok velük értelmesen beszélni, hogy engem ez zavar.
0 szabad hétvégénk van, egész évben. És arra még csak kérvényezni sem lehet a szabadságot..
Havi nettó 60.000 ft-ért.
Nem kapok semmi juttatást/támogatást.
Sajnos jelenleg nincs más munkahely kilátásban, de idegileg kikészülök, úgy érzem.
22N
12 óra 4 órásba bejelentve - azonnal otthagynám+feljelentés.
Havi nettó 60.000 - diákmunka is jobb
Munkatársak dirigálnak - sz*rnék rájuk magasról.
nagyjából ennyi
Felnyomnám őket a navnak, majd hátradőlnék és páholyból nézném végig az előadást!
Keress mást, add be a jelentkezésedet mindenhova. Állíts rá mindenkit az álláskeresésre. Írj egy letisztult önéletrajzot, mellé egy sablon motivációs levelet. És küldd el minden szóba jöhető helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!