Ti otthagynátok ezt a munkahelyet?
Nem egy helyen megy az hogy pont a fönök maga a hàtràltato tényezö.
Engem speciel meg molesztàlni akart es egy pokol lett a munkahely nekem. És még ö fenyegetett mint sertett kikosarazott ffi munkaügyi perrel. Ekkor kiléptem vègleg.
En csak annyiban kerestem màsik helyet hogy NÖ legyen a fönököm es intelligens. És megadatott!!
" a pötsfejnél minden jobb. Meglepődnél milyen jó dolgozni egy tescoban pl. pénztárosként, árufeltöltőként."
Mióta jó tescoban dolgozni? Én hamarosan érettségizek, és utána csak pár évre rá szeretnék egyetemre menni, és addig is úgy gondoltam h elmegyek a közelben lévő tescoba dolgozni, de már most félek tőle h milyen szr lesz. Te mit szeretsz benne?
A zöldségosztályt és a mélyhűtőkamrákat messziről kerüld, a többivel nincs probléma.
Ne foglalkozz azzal, hogy a balfaxok lehülyézik, ha majd dolgozol több helyen, akkor fogod értékelni igazán. Még szakszervezet is van. :) Ha bekerültél és nem jó valami, át lehet menni másik osztályra, másik áruházba. Jó buli, ne félj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!