Otthagynátok egy jó légkörű munkahelyet, ahová örömmel jártok be dolgozni?
En el kezdenek keresgelni.
Mert hiaba jo a csapat, hossxu tavon nem leszel boldog.
Plusz, mit csinalsz, amikor eveket elvesztegetsz itt, kapsz egy uj fonokot, akivel nem jottok ki? Vagy a jofej kollegak tovabballnak?
Nyilván nem hagynék ott egy ilyen munkát, bár nem értem miért merül fel benned ilyen kérdés :D
Egyébként a munkahelyek többsége pont ezeknek a szöges ellentétéből áll.
Én nem hagynám ott.
Kicsit hasonló helyzetben vagyok: Én pár hónapja munkahelyet váltottam, majd kiderült, hogy az új munkahelyen hiába a munkakör az amit szeretek, sajnos a légkör, a munkatársak, a határidők, a munkaidő nem embernek valók.
Végül megkerestek egy cégtől, hogy lenne számukra egy ajánlatom (korábban másik munkakört pályáztam náluk). Mivel az akkori munkahelyre gyomorideggel mentem már be a próbaidő vége felé, így meghallgattam az ajánlatot. Számomra nem olyan izgalmas mint amit korábban csináltam, illetve mindent összevetve ez is alacsonyabb munkakör. Nem innen akarok nyugdíjba menni, de összességében jó a fizetés, a munkaidő rugalmas, nem stresszes és a kollégák is jó fejek.
Én csak akkor váltanék a helyedben munkahelyet, ha már biztosan van egy jobb (fizetés, általános légkör, munkaidő és feladatok tekintetében - kollégák miatt nem maradnék! ) . Persze biztosra csak akkor mehetsz ha már belecsöppentél, de azért az interjú során is érezni a hangulatot, hozzáállást, illetve amíg van munkahelyed könnyebben alkudozhatsz pl. rugalmas munkaidőről, esetleg homeoffice-ról.
Szóval szerintem keresgélj, de ne ugorj bele a semmibe vagy egy bizonytalanba csak azért, mert némileg többet fizetne egy másik és komolyabb munkát végezhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!