Ti mit tennétek a helyemben? Mondjak fel szerintetek?
A jelenlegi munkahelyemen kb 2 éve dolgozom és minden simán ment olyan 1év 8.-9. hónapjáig,de most a főnök rákapott arra az utóbbi 3 hónapban hogy szereti csesztetni az alkalmazottait. Ahogy megfigyeltem különösképp engem de nemtudom hogy miért mivel semmi oka nem lehetne rá mivel mindent ugyanúgy csinálok mint eddig,de már kezd elegem lenni belőle és párszor már azt gondolom magamba hogy 'oo de megmondanám már neki én is a magamét és aztán meg lelépnék a francba és soha vissza nem jönnék'
Szerintetek mit tegyek? A dolognak egyébként semmilyen előzménye nem volt és az említett időszak előtt nem is csinált ilyet ,de főleg velem nem! Én egyébként szivem szerint lelépnék a francba mivel nagyon elegem van már belőle csak sajnos abba is belegondoltam hogy ebben a jelenlegi helyzetben vajon mennyire lenne könnyű másik állást találni ami jobb a jelenlegitől.
Egyébként reggelente is most az elmult 1 hónapban már úgy kelek fel hogy 'oo már megint menni kell erre a fránya helyre? De nekem nincs kedvem!' Már teljesen depresszióssá tesz vagy én nem is tudom hogyan fejezzem ki magam.
Már azt érzem hogy ha nem teszek ez ellen akkor rövidesen vagy az idegeim vagy az egézségem fogja ezt bánni de nekem ennyit ez nem ér főleg nem fiatalon! Kérlek titeket aki tud segítsen nekem hogy mitévő legyek ebben a nehéz helyzetben?
Ebben a mostani helyzetben baromi nehéz munkát találni. Nem tudom mi a végzettséged, még az IT szektor fut, ott lehet felfelé is váltani, de nagyon sok cég bajban van vagy bajban lesz, ha sokáig tart ez az állapot, örülnek, ha jelenlegi embereket meg tudják tartani, ha pedig valaki elmegy nem fognak egyből embert keresni. Szóval a legrosszabbkor csúcsosodott ki ez a dolog nálad.
Írj önéletrajzot, keress nyitott pozíciókat, bár most nem igazán fogsz találni,de ez is olyan, mint a lottó, bármikor bejöhet.
A semmire nem mondanék fel.
Dobj össze egy szuper önéletrajzot amit küldögethetsz. A helyedben a járvány alatt nem mondanék fel mert sokan lettek mostanában munkanélküliek.
Javaslom: beszélj a főnökkel és kérdezd meg mi a baja veled.
Örülök, hogy összejött a másik munka!!! :)
Ebben az esetben mondj fel nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!