Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Mondjak fel szerintetek?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkahelyemen kb 2 éve dolgozom és minden simán ment olyan 1év 8.-9. hónapjáig,de most a főnök rákapott arra az utóbbi 3 hónapban hogy szereti csesztetni az alkalmazottait. Ahogy megfigyeltem különösképp engem de nemtudom hogy miért mivel semmi oka nem lehetne rá mivel mindent ugyanúgy csinálok mint eddig,de már kezd elegem lenni belőle és párszor már azt gondolom magamba hogy 'oo de megmondanám már neki én is a magamét és aztán meg lelépnék a francba és soha vissza nem jönnék'

Szerintetek mit tegyek? A dolognak egyébként semmilyen előzménye nem volt és az említett időszak előtt nem is csinált ilyet ,de főleg velem nem! Én egyébként szivem szerint lelépnék a francba mivel nagyon elegem van már belőle csak sajnos abba is belegondoltam hogy ebben a jelenlegi helyzetben vajon mennyire lenne könnyű másik állást találni ami jobb a jelenlegitől.

Egyébként reggelente is most az elmult 1 hónapban már úgy kelek fel hogy 'oo már megint menni kell erre a fránya helyre? De nekem nincs kedvem!' Már teljesen depresszióssá tesz vagy én nem is tudom hogyan fejezzem ki magam.

Már azt érzem hogy ha nem teszek ez ellen akkor rövidesen vagy az idegeim vagy az egézségem fogja ezt bánni de nekem ennyit ez nem ér főleg nem fiatalon! Kérlek titeket aki tud segítsen nekem hogy mitévő legyek ebben a nehéz helyzetben?

2020. ápr. 7. 23:20
 1/10 A kérdező kommentje:
Amit lehagytam a szövegből de közben még eszembe jutott: mostanában szerintem direkt nekem adják a rosszabb munkákat legalábbis nekem ez a meglátásom! Illetve az hogyha kilépnék és mondjuk nem találok azonnal állást csak pl: 1 hónap múlva akkor is rendelkezem a jelenlegi fizetésemet tekintve kb 3-4 hónapra elegendő tartalékkal!
2020. ápr. 7. 23:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki, én mindig azt mondom, hogy az ilyen helyekről dobbantani kell. De jelenleg még ezt sem árt megbecsülni, mivel minden áll le szépen sorban. Tarts ki, és mikor elkezd újra beindulni a gazdaság, akkor minden szabadidődet öld munkakeresésbe, és küldj akár 20 helyre is önéletrajzot. Akkor lesznek jó lehetőségek.
2020. ápr. 7. 23:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Ebben a hozzászólásban látok igazságot bőven! Megy is érte a zöld kéz és lehet megfogadom a tanácsodat bár már nem igazán bírom ezt idegekkel! Ettől lehet hogy most akár csak egy ideiglenes munka is jobban jönne mint ez és közben tudok keresgélni főleg akkor ha újraéled minden!
2020. ápr. 7. 23:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a mostani helyzetben baromi nehéz munkát találni. Nem tudom mi a végzettséged, még az IT szektor fut, ott lehet felfelé is váltani, de nagyon sok cég bajban van vagy bajban lesz, ha sokáig tart ez az állapot, örülnek, ha jelenlegi embereket meg tudják tartani, ha pedig valaki elmegy nem fognak egyből embert keresni. Szóval a legrosszabbkor csúcsosodott ki ez a dolog nálad.

Írj önéletrajzot, keress nyitott pozíciókat, bár most nem igazán fogsz találni,de ez is olyan, mint a lottó, bármikor bejöhet.

A semmire nem mondanék fel.

2020. ápr. 8. 07:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Dobj össze egy szuper önéletrajzot amit küldögethetsz. A helyedben a járvány alatt nem mondanék fel mert sokan lettek mostanában munkanélküliek.

Javaslom: beszélj a főnökkel és kérdezd meg mi a baja veled.

2020. ápr. 8. 07:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz! Nos a hét folyamán azt tervezem hogy beadom a felmondásomat mivel fura de még ebben a rossz helyzetben is kaptam egy sokkal jobb állásajánlatot édesapám egyik régi barátjától aki azzal a szakmával csinált saját vállalkozást kb 15 éve ami nekem van jelenleg és most "véletlen" szerencsémre pont keresne egy alkalmazottat mert egy alkalmazott nála is kiesett és sok a munkájuk! Úgyhogy már beszéltem is vele és jövő hónap végétől alkalmazna is engem úgyhogy eldőlt a dolog! Az emberről meg annyit hogy édesapám kb 25-30 éve ismeri úgyhogy szerintem sima ügy lesz! :D
2020. ápr. 13. 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy összejött a másik munka!!! :)

Ebben az esetben mondj fel nyugodtan.

2020. ápr. 20. 08:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó: köszönöm szépen! És ma akarom közölni velük mivel már a részemről kitöltött papír is nállam van!
2020. ápr. 20. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
majd írd meg, hogy mit szóltak a felmondásodhoz ;)
2020. ápr. 20. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kérdezd meg burkoltan, hogy " miben tudnál fejlődni" akkor talán kiderül hogy mi a baja. Ha nem mondd semmit akkor ne szólj senkinek, küldd szét az önéletrajzot és ha felvesznek máshova akkor pápá. Nekem is volt sokszor ilyen aztán csak pislogtak hogy "jajjj hát miért mész el, pedig olyan ügyes és talpraesett vagy" magamban visszamondtam " azé b+ mert kocsogok vagytok és baxtattok folyton. Tök jó érzés.
2020. ápr. 21. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!