Kedves válaszolók! Ti mit bántatok meg a legjobban az életetekben?
Figyelt kérdés
2017. márc. 1. 21:12
1/9 anonim válasza:
minden rossz döntésem közrejátszott abban, hogy ma itt tartok ahol...
de ami egy elég fájópont az életemben az, hogy megettem pár rágót...
azért bántam meg, mert a lelkiismeretemben nyomott hagyott, hogy tesóimra gondolta, hogy "ne legyen vita", de arra nem, hogy anyám végre elfogadná az édességet (kb soha nem fogadta el korábban tőlünk).
24F
2/9 anonim válasza:
Azt, hogy nem éltem ki magam. Nem lettek barátaim, nem pasiztam, nem utaztam, bent gubóztam ahelyett, hogy kint lettek volna az udvaton. Hogy hülyítettem azokat a srácokat, akiknek bejöttem volna és szerettek volna összejönni velem, de én nem hagytam és eltoltam mindenkit magamtól. Most egyedül vagyok.
3/9 anonim válasza:
Hogy nem voltam bátrabb néhány csajjal, akikkel össze lehetett volna jönni, de most már hiába...
4/9 anonim válasza:
Rossz szakmákat tanultam, így teljesen feleslegesen töltöttem 7 évet a felsőoktatásban. Ráadásul igen kemény 7 év volt. Ma pedig olyan helyen dolgozom, ahova abszolút nem kell diploma.
Ha újra kezdhetném teljesen mást tanulnék.
5/9 anonim válasza:
2 hül.ye szakmát tanultam. Most semmi hasznát nem veszem. Tudtam volna mit érdemes elkezdeni amiből meg is lehetne élni azt választanám.
6/9 anonim válasza:
A jelenlegi munkahelyemet, amit bevállaltam pár éve.
8/9 anonim válasza:
Az hogy fel regisztráltam a gyakorikérdésre.
9/9 Abdurrahmanné válasza:
Hojjoj, az még messze van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!