Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy az...

Volt már olyan, hogy az életetekben semmi nem volt a helyén?

Figyelt kérdés
Én már elkezdtem változtatni pár dolgon, de nagyon nagy űr van bennem évek óta. Ti hogy bírtátok ezt ki?
2017. jan. 24. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Csak úgy változik, ha teszel érte.
2017. jan. 24. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok szenvedéssel, és egy ember segítségével sikerült teljesen helyrehozni magamat.
2017. jan. 24. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennek az évnek a kezdetétől mintha FORMAT C:/S-en estem volna át. Minden szétkuszálódott körülöttem. Nehezen bírom, megoldás nem tudom mi lenne.
2017. jan. 24. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sincs az èletembe semmi sem a helyèn,felborult a napi rutinom.8 hete vagyok itthon ujjtörès miatt.Előtte arról àbràndoztam,hogy bàr ne kène hajnalba felkelni,dolgozni menni ès mèg sorolhatnàm.Nahàt ezt èn meg is kaptam az èlettől,ugyanis nemhogy dolgozni,de mèg egy edènyt nen tudok elmosogatni.Én ebből azr szűrtem le,hogy vigyàzz mit kìvànsz,mire gondolsz,èrdemes e panaszkodnod,vagy sajnàltatni magad. Akkor jön újra rendbe az ember èlete,ha felhagy az önsanyargatàssal ès panasz helyett jó dolgokra gondol,biztatja magàt. Màs nem tud segìteni,bàr a biztatàs felemelő lehet.Nem tudom,hogy veled mi törtènt,csak annyit tudoj mondani,ha szètcsúszott az èleted,azt te arattad le. Ez visszafelè is működik,rajtad múlik. Ne veszìtsd el a hited.
2017. jan. 25. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!