Csak én gondolom úgy, hogy ez nem helyén való?
A lányom első osztályos.Ma az iskolában a tanítónő részletesen elmesélte az osztálynak a veronai tragédiát.A legapróbb részletekig mesélt a balesetről: Hányan ültek a buszon, hányan élték túl,azt hogy kigyulladt a busz és bent égtek.Tényleg a legapróbb részletekig.
Értem én ,hogy nemzeti gyásznap van.Hatalmas tragédia az nem kérdés.
De fontos a hat éves gyerekeknek ezt ennyire részletesen elmesélni?
Még lefekvéskor is erről beszélt,èn meg azt sem tudtam, hogyan tereljem a témát.
A leírásod alapján a tanárnő nem volt felkészült, nagyon rosszul kommunikálta a történteket. Nem csak a te kislányoddal történt ez egyébként, ma délután az Árpád-hídnál egy alsósnak tűnő kisfiú zokogni kezdett az anyjának, hogy ő nem akar buszra szállni, nem akar meghalni.
Mivel se gyerekem nincs, se pedagógia- vagy pszichológia szakos diplomám, nem tudom, mi lenne a helyes, de én is úgy látom, hogy ez így rossz.
Az én lányom is majdnem sírt,és megígértette velem, hogy nem küldöm soha sítáborba.
A részletesen azt jelenti,hogy lényegében mindent elmesélt a tanítónő.
Úgy halgattam a gyerekemet mintha a híradóból hallanám.
"Aludtak a buszon, a sofőr elalutd.
Ütköztek,a busz kigyulladt, 16- an bent égtek"stb stb. Szóval mindent.
Elsős,a tanítónő (osztalyfőnök) mesélte nekik.
Mert tortnet egy baleset (mellesleg minden nap tortenik csak nem egyazon buszban ulnek hanem kulon kocsiban/leall a szive/lelovik/stb) es megooooorult az orszag. Mindenki errol beszel, errol ir, ezt nezi. Par nap es lecseng.
Beszelnek a tanarral, hogy oke, a media az arcunkba tolja de o nem Hirados szoval allitsa le magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!