Mikor voltatok életetekben a legkimerültebbek?
Amikor semmi más vágyatok nem volt, csak aludni egy kicsit.
Kort és nemet is szeretnék kérni :)
Amikor délelőtt 10-től hajnal 1-ig dolgoztam csak egy kajaszünettel. És végig álltam meg mentem. És utána még hívtak bulizni, de inkább hajnalig gépeztem. Hajnal 5-kor mentem aludni.
Ja meg egy egész napos Pesten kóvájgás úgy hogy előtte 2 órát aludtam, az utolsó vonatot lekéstem és a p.u. -n kellett aludnom. :( Alig bírtam elvonszolni magam a Keletiig.
20l
Nekem soha nincs semmi más vágyam, csak aludni egy kicsit :D
Egyébként akkor amikor nagyjából egy éven át képtelen voltam éjszakánként többet aludni mint 3 óra, gyakran még kevesebbet. Semmi különös oka nem volt, egyszerűen nehezen alszok el. Egy idő után már egész nap fáradt voltam, és elkezdtem délutánonként bealudni, a hétvégét átaludtam. Azóta is elég sokat alszok, ha nincs szorgalmi időszak akkor délig fel sem kelek, van hogy csak 1 után.
19/F
Amikor 10 oras munka mellett szamviteli zarovizsgara keszultem ugy, hogy akkor volt 5 eves a fiam.
(vezeto beosztasu munkakor es masodik szakma megszerzese, tehat mar nem 20 voltam, megis kemeny volt)
De az elso diplomam allamvizsgara keszulese is kemeny volt, akkor meg 11 honapos volt a fiam :) Bar akkor nem dolgoztam.
32N
Mostanában.
Egy egész háztartás zúdult rám, magamat kell ellátnom, hirtelen lettem egyedül. Életem első munkahelye. Közben még esti felnőttképzésre járok. Bizonyos okokból, de azzal összefüggően, hogy most kellett felnőnöm hirtelen, rengeteg a hivatalos elintéznivaló. Emellett orvoshoz is járok (nem komoly, de járnom kell).
Eddig is magamnak való voltam, de heti 3-5 program kellett. Nem voltam bulizós, de ezt-azt ki kellett próbálnom, ilyen-olyan programok... Most meg... Heti egy baráti program már sok és ki is merít.
Sok a tervem szabadidő terén is, de várom, hogy ennek az időszaknak vége legyen. A bizonyos ok miatt szomorú és mivel a felnőtt élet mélyvizébe kerültem, stresszes is.
Másoknak sokkal kevesebb idejük van aludni is. Beismerem, nekem több idő kell magamra, és azt várom, hogy munka után haza mehessek, ne suliba, orvoshoz v ügyet intézni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!