Amikor reggel 3:30-kor kellett kelnem, hogy beérjek a munkahelyemre, onnan egyenesen mentem a délutáni iskolába, ahol az utolsó 2 órát általában el kellett lógnom, hogy odaérjek a másik tanfolyamomra, vagy a másik munkahelyemre és minden nap este 8-11 óra körül értem haza, de volt, hogy lekéstem az utolsó buszt és olyankor beültem egy szórakozóhelyre, hogy felszedjek vkit, akinél(vel) végre "lefeküdhetek".:D Kemény volt.
27n
2017. febr. 9. 22:46
13/28 anonim válasza:
Egyszer influenzás voltam és kb 16 órát aludtam egy nap :D
Ezt leszámitva meg akkor, amikor egyik este összesen kb 2-3 órát aludtam, aztán másnap iskolába mentem és iskola után délután el kellett mennem a városba is szemüveget csináltatni. Amikor mentem hazafelé, állva elaludtam a buszon. 18L
2017. febr. 17. 22:29
14/28 anonim válasza:
Én volt hogy 48, 72 orákat voltam fennt egyfolytában (bulik, szerel és vizsgamunka folyamatos gépelés tervezés)de a leghatalmasabb kimerülést eddig akkor éreztem, amikor pirkadatig kellett egyik exemmel skypolni. Nem akarta letenni, beszélt, kérdezett, hülyéskedtünk es ezt az életben is eljátszotta jopárszor. Egy hét után, ha nála voltam, még külsőre is egy mosott rongy lett belőlem.
2017. ápr. 26. 21:42
15/28 anonim válasza:
*szerelem
2017. ápr. 26. 21:43
16/28 anonim válasza:
2012-ben, amikor 12-24-ezni kellett 9 hónapig. Mindig 3. nap jött ki a kimerülés. (35F)
2017. jún. 20. 17:13
17/28 anonim válasza:
"Mezítlábas" éjjeliőrként dolgoztam pár hónapot 3 naponta szolgálattal. Felcserélődtek a nappalok-éjszakák, így mindig más-más időszakban akartam/tudtam volna normálisan aludni. Az nehéz volt. /36F/
2018. jún. 2. 16:38
18/28 anonim válasza:
Mikor három műszakban dolgoztam hétvégén is, rövid váltással, 3 óra alvással.
2018. aug. 1. 18:05
19/28 anonim válasza:
Amikor teljes edzetlenséggel letekertem 40km-t, strandoltam, császkáltam, és még kis bulikára is futotta.
Álmos nem voltam, de kimerült és fáradt az igen. Napokig csak relaxáltam, meg próbáltam feltölteni magam, csakbpicit átmozgatni a testem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!