Mi van akkor, ha nincs senkid?
Azon gondolkodtam, hogy 21 evesen nincs masom, csak egy szethullott csaladom, ahol senki nem keres senkit, nincs harag, de erdeklodes sem kulonosebben. Vannak barataim, d egyik sem szoros. Ez nem azert van, mert esetleg velem van a baj, vagy a masikkal, csak sosem volt senkim allando, ezek utan meg mar nem is probalkoztam senkivel szorosabb baratsagot kotni. Nagyon joban vagyok mindenkivel, de ha valami komoly bajom lenne, nem fordulnek segitsegert senkihez, mert nem olyasfajta a viszony.
Nincs epp senkim, de nem is szeretnek, sosem gondoltam volna, hogy pont en leszek ilyen negativ, de nem tudok bizni senkiben.
Egyedul szeretnek lenni, de megis szeretnek valakit, akirol tudom, hogy megbizhato.
Olyan sok minden maradt ki az eletembol erzelmi szinten, es neha annyira ehezem ezekere.
21 eves vagyok, az anyam nem ismer, meg sem ismerne az utcan, apam megismerne, de nem ismer, nem tudja, milyen vagyok, a testveremmel szinten elhidegultunk.
Egyaltalan nem sajnaltatni akarom magam, csak erdekel, hogy mikor mar tenyleg nem tudsz megnevezni senkit, akit a magadenak tudhatsz, olyankor mi van? Azon aggodom, hogy ez majd kihat a kesobbi eletemre is, esetleg a csaladalapitasnal.
Nem arrol van szo, hogy mindenki megutalt, utalat sehol nincs, csak elhidegult kapcsolatok.
Hm, hasonlokeppen vagyok en is. Nagyon kivagyok ettol. Soha senki nem allt mellettem biztosra, altalaban akkor beszelek a “barataimmal” ha valami problemajuk van. Rossz, sosem gondoltam volna, hogy pont en leszek ilyen helyzetben. Remelem idovel mindenkinek jobb lesz!!
Tudom eroltetettnek tartod a beszelgetest, de ha barmirol szeretnel beszelni, vagy akar tarsasozni (en imadok hehe) vagy barmi mashoz. Termeszetesen a nemleges valaszt megertem, de egy probat megert:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!