Ha nincs senkid es nincs munkád se akkor mi értelme az életnek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 3. 22:07
1/10 anonim válasza:
Akkor úgy mégis miből él?
Az élet értelme vagyis célja ebben az esetben: munkát és barátokat találni.
2/10 anonim válasza:
Mondjuk az, hogy nem tudhatjuk, mit hoz a holnap.
3/10 anonim válasza:
Ha nincs munkád, de éppen most örökölted meg a drogdíler nagyapád 10 milliárdos vagyonát, és nem kellenek barátok, akkor csak azért ne öld meg magad. Az élet értelme az, hogy boldogan élj, és nem az, hogy a társadalmi elvárások szerint élj. Ha neked jó munkanélkül, aniszociálisan, akkor azzal nincs semmi gond. Viszont ha nem szeretsz így élni, és nem tudsz ezen sehogysem váltiztatni, akkor tényleg nincs értelme.
4/10 anonim válasza:
Akkor keresni kell. Ez az értelme az életnek. Hogy nem adjuk fel.
5/10 anonim válasza:
Akkor elgondolkoznék a helyedben, hogy mi juttatottt idáig.
6/10 anonim válasza:
Mikor próbálkoztam emberekkel kapcsolatot valahogy mindig negatívan alakult, így a keresést abbahagytam. Aki keres az talál de nálam pont ellenkezőleg van, sose a megfelelő .mindig volt valami gebasz a másikkal vagy nem alakult ki mély kapcsolat . Ez van. Talán eljön a mi időnk is amikor normális kapcsolatok is ránk találnak.
7/10 anonim válasza:
Sokkal többen kapnának normálisabb munkát, hogyha HR-esnek nem olyan fiatal nőciket tennének be mindenhová, akik szimpátia alapján döntik el, kit vesznek fel, és kit utasitanak el... Egyáltalán megnézik azt, hogy HR-esnek alkalmas e az az illető nő, akit odatesznek? Évek óta azt veszem észre, hogy minden munkahelyen ezek a nők akár főnöki döntést is felülbirálva pusztán szimpátia alapján eldöntik, ki nyerjen felvételt egy adott álláshelyre... Szánalmas!
8/10 anonim válasza:
ott a recept a harcosok klubja filmben-bunyózz
amúgy amikor én voltam fiatalon az antiszoc korszakomban nálam ez abban nyilvánult meg,hogy heti 3x jártam boxolni,3x kondizni,meg 2x kocogni.
aztán 3 év után leesett,hogy ezekből a megszerzett képességből akár még pénzt is lehet szerezni.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, bar azt sem igazan, hogy ha van, akkor mi értelme az eletnek.
10/10 anonim válasza:
Valakid csak kell hogy legyen. Hisz valaki eltart téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!