Amikor senkid sincs. Akkor hogyan dolgozod fel a fájdalmaidat, nincs kivel megbeszélni, beszélni róla?
Napló.
Vagy ha nem is írom le, magamban végiggondolom.
En vagyok igy . Nagyon erös kell legyel ebben az esetben , hogy legyen eröd es kedved magadert tenni dolgokat , habar senkinek nem vagy fontos . ( talán egyelöre )
Hogy ne a panik uraljon . Mert akkor nem vagy önmagad .
Persze ez szinte lehetetlen kivitelezni , mikor nincs kire szamitani , magadra vagy szakadva , persze h panikolsz.
Feldolgozni egyedul nehez a dolgokat
Ahhoz kene valakivel megbeszelni .
Magaddal is meg tudod
Az ember összezuhan elveszti kedvet h tegyen dolgokat
Persze minderre azt mondjak h nem szabad , de aki ilyet mond megneznem hasonló helyzetben
En azt mondtam h megteszek amit tudok magamert , de nehez nagyon
Plusz h az emberek ezt latjak h nem tartozol sehova es ösztönösen kerulni kezdenek, kiveve ha penzed van , sikereid vannak
De ez magamyosoknal legritkabb van igy
Sajnos a magany rairódik az emberre en igazan buszke vagyok es nem ketsegbeesett meg túl sertödekeny is es nem maszok emberekre de megis mindenhova egyedul megyek , leri rólam
Amúgy nekem elvileg vannak barátaim, de egyrészt sokszor nem tudnának mit kezdeni a problémámmal, másrészt van amikor fel sem fogják a velem történtek súlyát, annyira más világban élnek.
Jah és az 51% igaza van a pénzes dologban, van olyan ismerősöm, aki azóta népszerű és van sok barátja, amióta használhatja a szülei nyaralóit baráti összejövetelekre, meg ajándékokkal halmozza el a "barátait", mióta van bevétele. Természetesen mindent ő fizet ilyenkor.
Szerintem ez elkeserítő.
Szerintem meg a pénzes dolog tök hülyeség. Vagy max. a legfelsőbb kategóriára érvényes. De azok meg nem barátok, hanem csak valami előnyt, hasznot remélnek.
Van pénzem, mégsem ostromol ezért senki sem, hogy a társaságomban akar lenni.
Saját magaddal megbeszélni még mindig jobb, mint egyáltalán nem foglalkozni vele. Sőt, sokszor ez a legjobb. Így legalább senki sem él vissza vele. Nem biztos, hogy mindig mindent el kell mondani másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!