Miért nem történik végre valami jó is? Mikor olvashatok már arról, hogy egyre több ember találja meg a párját?
Figyelt kérdés
Sok a rossz dolog Magyarországon.Munkanélküliség,szegénység,alacsony bérek, hajléktalanok akik utcán vagy szállókon élnek,sok depressziós,beteg ember,alkoholisták,lehajtott fejjel járó,egykedvű emberek,rossz egészségügy,és ha ez még nem lenne elég itt a koronavírus járvány is.Már annyi rossz dolog van,nem lehetne hogy már valami jó is jöjjön? Például hogy az emberek elkezdjenek odafigyelni egymásra,elkezdjenek érdekelni őket a másik ember sorsa,hogy ne legyünk közömbösök egymás iránt?Segíteni kéne az embereknek hogy jobban érezzék magukat,segíteni kéne nekik hogy megtalálják a párjukat,nyitni kéne idegenek felé is,szeretetre,biztatásra,törődésre van szüksége az embereknek.Nem fogunk megváltozni még a járvány hatására sem?Az istennek sem fogunk megváltozni?2020. márc. 21. 00:16
11/50 anonim válasza:
Te megadod ezt másoknak, vagy csak elvárod, hogy babusgassanak?
12/50 A kérdező kommentje:
#9-es én elhagyom a házat mert dolgozni kell járni,de az utcán meg a boltban,meg a buszon ugyanazt a közömbösséget tapasztalom mint eddig.Nekem ez a bajom.
2020. márc. 21. 00:42
13/50 A kérdező kommentje:
#11 én igyekszem mindenkihez normálisan hozzáállni.Van elég bajunk,eddig sem volt jó ha valaki bunkó volt,de mostmár főleg nem az.
2020. márc. 21. 00:45
14/50 anonim válasza:
Ennyire figyelemhiányos volnál?
Az emberek élete és figyelme nem körülötted forog. Mindenkinek megvan a maga dolga, nem azért járnak ki, hogy azt lessék, neked épp mi kéne.
15/50 anonim válasza:
Ugyanazt az értelmetlenséget mondod el 10x átfogalmazva..igen figyelni kell egymásra, de most minden idegen vagy ismerős veled foglalkozzon? Vagy mi? Random emberekkel senki nem áll le jópofizni
16/50 A kérdező kommentje:
#14 én szeretnék mást tapasztalni mint eddig.Szeretném ha most én is fontos lennék.Meg fontos lenne másoknak is hogy jól érezzem magam.
2020. márc. 21. 00:53
17/50 A kérdező kommentje:
#15-ös ne csak velem egymással is foglalkozzanak.Én örülnék,ha holnap bemennék egy boltba,és nemcsak simán kiszolgálnának mint eddig,hanem mosolyognának,megkérdeznék hogy vagyok,nem félek e ilyesmit.
2020. márc. 21. 00:58
18/50 anonim válasza:
Valóban azt hiszed, hogy körülötted forog a világ. A legtöbben ovis korukra rájönnek, hogy ez nem így van.
Miért érdekelne a te boldogságod idegeneket, akik a létezésedről sem tudnak? Téged érdekel? Nem, téged csak az érdekel, hogy valaki megszánjon a figyelmével.
19/50 A kérdező kommentje:
#18-as eddig sem tetszett amíg eddig tapasztaltam de most aztán főleg nem tetszik ez a távolságtartás
2020. márc. 21. 01:06
20/50 anonim válasza:
Érdekes módon mások képesek kapcsolatokat kialakítani anélkül, hogy hisztis kisgyerek módjára követeljék mások figyelmét. A hiba benned van, nem másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!