Milyen lakótársakkal élni?
Figyelt kérdés
Jól kijöttök egymással?
Személyes tapasztalatok érdekelnek. :)
2016. dec. 13. 18:03
2/4 anonim válasza:
Nagyon függ a személytől. Laktam kollégiumban évekig, sok emberrel. Volt, akikkel jól kijöttünk, és volt kifejezetten pocsék félév is.
3/4 anonim válasza:
Én 20-22 évig laktam különböző lakótársakkal, kb. 200+ emberrel. Többnyire jó volt, életre szóló barátságok születtek, de néha becsúszott pár elviselhetetlen figura is.
Néhány dolog, amit nehezen viseltem:
-horkoló szobatárs
-focib-uzi szobatárs, éjjel-nappal sportcsatorna, meccs
-részeges lakótársak, akik hajnal kettőkor jártak haza és még 1-2 órát hangoskodtak ahelyett, hogy csendben elhúztak volna aludni
De alapvetően nagyon jó volt. Ha saját korosztályod, és nagyjából azonos az életritmusotok, és próbál mindenki alkalmazkodni a másikhoz, akkor nagy baj nem lehet.
4/4 anonim válasza:
Hát, igen. A lakótársaim hajnali 1-2 óra körül történő hangoskodása nekem is okozott pár ,,bicskanyílást"... Illetve jelenleg is okoz. Meg egyéb hülyeségeiknél is felmegy bennem a pumpa, pl. folyásban lévő víz alatt mosogatnak, a mikrohullámú sütő ajtaját tárva-nyitva hagyják, persze közben ég a lámpa benne, eszi az áramot, meg úgy a lakásban mindenütt feloltva hagyják a villanyokat, még akkor is, ha nincs szükségük rá, a fűtésről nem is beszélve. A spórolást hírből sem ismerik, de én egy csóró gyerek vagyok, megtanultam takarékoskodni. Amíg én sokszor éhezem (igen, szó szerint), ők vígan szórják a pénzt. De nem baj, nemsoká elköltözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!