Egyedül, szabadon élni egy garzonban de nyomorogni, vagy lakótársakkal lakni alkalmazkodva, hogy több pénz maradjon?
" Egyedül, szabadon élni egy garzonban "
-én ezt....
" Egyedül, szabadon élni egy garzonban "
Én ezt választottam és maximálisan elégedett vagyok az életemmel. Azóta már kiköltözhetnék egy falu széli kertes házba is, de természetesen egyedül. De a garzont könnyebb rendben tartani mint egy több mint 1 hektáros területet, de még átgondolom, de az egyedülléten nem módosítok.
Uristen mintha en irtam volna!
Annyi hogy en szeretem a tarsasagot,de az otthonomat nem akarnam megosztani.
Én az elsőt választottam. Régebben voltak lakótársaim,de kinőttem én már ebből. Én nem szagolom másnak a x@rát,ne igyák meg a kávémat,ne használják el a kézmosó szappanomat,WC papíromat,mosószeremet. A lakótársak sokszor kitették mutatóba a sajátjukat,amiből érthetetlen módon sosem fogyott,de az enyém meg annál inkább. Nem akarok állig begombolkozva tusolóba jönni-menni. Én sokáig szeretek tusolni,ne verjék nekem az ajtót,hogy ők is pont most akarnak. Ne szóljanak bele,hogy mit vásárolok,milyen zenét hallgatok.Ne kelljen Skype-olásnál vigyázni,hogy a falnak is füle van,és még sorolhatnám....
Csak a páromat viselem el,meg majd a saját gyerekünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!