Ti együtt tudnátok élni apátokkal, ha 3,5 hónapra lelépett egy másik nőért?
Nos röviden tömören annyi hogy apám( akivel sosem volt szoros s jò viszonyom) lelèpett egy másik nőért..s anyám ha apám vissza akarna jönni visszafogadná. Erre en mondtam ,hogy ha ez megtörténik átköltözöm a mamámékhoz. Szerintetek en reagálom tùl? Ti mit tennétek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az apád marad akkor is, ha "lelépett". Hogy miért tette, ez csakis az édesanyádra és rá tartozik.
Vannak esetek, amikor egy felnőtt is rosszul dönt.
Nem tudtam volna. De amikor az én apám lépett le ugyanilyen okból, minket is magasról leszart.
Ha egy kapcsolat tönkremegy, az egy dolog. De minket sem keresett, velünk sem foglalkozott. Értem én, hogy kapuzárási pánik, de azért havonta 1-2x eszébe juthatott volna hogy vannak gyerekei.
Koránt sem biztos, hogy valaha az életben vissza fog menni anyádhoz. Addig meg teljesen felesleges emiatt veszekedni. Elmondtad a véleményed, anyád is elmondta a véleményét, de azt nem tudjátok, hogy apád mit akar.
Gondolom, anyádnak most van épp elég baja, nem kell ezt neki felemlegetni. A legvalószínűbb úgy is az, hogy soha nem fog visszamenni hozzá.
5-össel értek egyet, a kérdés túlságosan is elméleti.
Amúgy NEKED mindig az apád marad, így a te szempontodból az kellene igazán számítson, milyen APA most, hogy anyád mellől lelépett. Hogy anyád visszafogadja-e mint férjet, az akkor is az ő magánügye, ha ez bekövetkezne. Gondolom, még kiskorú vagy, hogy így teszed fel a kérdést, tehát az elméleti válasz az, hogy ha a szüleid beleegyeznének, és a mamádék elvállalnak, akkor igen, elméletileg átköltözhetnél hozzájuk - mondjuk azt hiszem, az egész jobban fájna anyádnak, mint apádnak, és lehet neki elég baja enélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!