Ti mit gondoltok a budapestiekről?
Akkor meg minek jössz ide provokálni? Téged idegesít, rendben. Viszont ez meg senkit sem érdekel :D
Minek rajta csámcsogni? Én sem írok ide ki kérdést, hogy "Nem szeretem a zöldbabot, más is van így ezzel?" Majd utána oldalakon keresztül fikázom azokat, akik szeretik.
Kérdező: egy tegnapi kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Légy szíves adjál neki tanácsot, autentikus vagy benne.
Remélem, ezt a kérdést nem törlik még jó ideig, akarok sokat nevetni rajta. :D
Kérdező, én 4 évig éltem Budapesten, egyébként debreceni vagyok. Amikor a fővárosiak megtudták, honnan érkeztem, extra-kedves üzemmódba váltottak, mindenben segítettek, ha kellett, kísérgettek, ha nem találtam elsőre valamit, részletesen elmagyaráztak mindent. Most figyelj, csodát mondok: a Budapesten született budapestiek jófejek, kedvelik a vidékieket, mert egyszerűnek, jóindulatúnak, odaadónak tartanak minket. Na nem a te fajtádat, aki eldönti, hogy a fővárosban születettek mind barmok.
Az a beteg dolog, hogy azt írod, hogy idegesít. Csak emiatt gondolom, hogy irigy vagy igazából.
Mert idegesíteni egy aktív dolog szokott. A gyereksírás, hangos zene, büdös szag, ezek mind idegesítőek.
Ha ülök a buszon, és a mellettem ülő elkezd énekelni, az idegesít. De ha meg tudom, hogy az általam utált zenét szereti, az nem idegesít.
az engem sem idegesit ha valaki mást szeret mint én.
Mégis mire lennék irigy és miért? Nem értem.
Én sem értem. De az, hogy idegesít a származás...
Biztos te is szeretnél "nagyvárosi menő" lenni, ezért akit annak gondolsz, azt lenézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!