Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti mit gondoltok a budapestiek...

Ti mit gondoltok a budapestiekről?

Figyelt kérdés
Én nem igazán bírom őket. Nálam olyan is előfordult hogy valakivel jól összehaverkodtam, de kiderült hogy Budapesten született, onnantól kezdve soha sem beszéltem vele. Nektek volt már ilyen.

2016. máj. 9. 20:55
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar ez téged?
2016. máj. 9. 20:58
 2/69 A kérdező kommentje:
Mert idegesitenek meg az egész várost is utálom.
2016. máj. 9. 20:59
 3/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére én nem vagyok ennyire korlátolt.

Van olyan ismerősöm, aki Budapesten született, és teljes 3 napot élt itt. Aztán haza már egy másik megyébe mentek.

2016. máj. 9. 21:00
 4/69 anonim ***** válasza:
100%
Miért idegesítenek? Miért utálod MINDANNYIUKAT? Azért vannak még jó emberek Bp.-n. Ne legyél enniyre szűk látókörű!
2016. máj. 9. 21:03
 5/69 eznemlényeges ***** válasza:
28%
Hát én budapesti vagyok, és szerintem itt az emberek legalább 90%-a köcsög
2016. máj. 9. 21:06
 6/69 A kérdező kommentje:
Most ez van, akkor sem fogok szóba állni velük. Én igazából csak azokat nem birom akik ott születtek
2016. máj. 9. 21:14
 7/69 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már észrevettem én is, hogy mondtam, Budapestről való vagyok, átváltottak taplóba.

Valószínű frusztrálja a kérdezőhöz hasonlókat, hogy olyan sötétek, értelmileg, erkölcsileg, mindenhogy, mint az éjszaka.

Egyszerűbb utálni az értelmesebbeket, így nem kell kommunikálni velük, nem igaz?

Így sosem szembesülsz a saját sötétségeddel.

Igazad van.

2016. máj. 9. 21:15
 8/69 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten él 2 millió ember. Nyilván levetted a megfelelő mintát és fel tudtál állítani egy korrekt véleményt róluk.

Szóval akkor ezek szerint te az embereket a származásuk alapján diszkriminálod?

2016. máj. 9. 21:17
 9/69 anonim ***** válasza:
97%
De itt azt írja, hogy valakivel összehaverkodik, és ha kiderült, hogy pesti, ejti. Ez nem normális. Lehet ilyen vidéki kisebbségi komplexus.
2016. máj. 9. 21:19
 10/69 anonim ***** válasza:
43%
Én, nem az embereket, hanem magát Budapestet utálom. Budapesten is, mint minden hol, vannak bunkók és jó fejek is.
2016. máj. 9. 21:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!