Ti mit gondoltok a budapestiekről?
Figyelt kérdés
Én nem igazán bírom őket. Nálam olyan is előfordult hogy valakivel jól összehaverkodtam, de kiderült hogy Budapesten született, onnantól kezdve soha sem beszéltem vele. Nektek volt már ilyen.2016. máj. 9. 20:55
11/69 A kérdező kommentje:
szerintem gázak a budapestiek
2016. máj. 9. 21:26
12/69 anonim válasza:
A budapesten élő fiatalok egy része vidékről költözött ide. Őket most utálod vagy sem? És ha itt él 10 éve, de még nem jelentkezett be és vidéki az állandó lakcíme?
13/69 A kérdező kommentje:
Én csak azokat akik ott születtek
2016. máj. 9. 21:27
14/69 anonim válasza:
De most írtad, hogy összehaverkodsz valakivel, tehát bírod, aztán pesti lesz, és megutálod? Akkor gáz lesz?
15/69 A kérdező kommentje:
azt irtam hogy az derült ki hogy ott született, nem pedig azt hogy oda költözött
2016. máj. 9. 21:40
16/69 anonim válasza:
14-esre válaszolsz, nyuszi? Vagy nem ért le a kérdés Valagpusztára?
17/69 A kérdező kommentje:
nem, ha csak odaköltözik úgy nem, csak akkor ha ott született, de ezt irtam már előtte is
2016. máj. 9. 21:58
18/69 anonim válasza:
Kismillió olyan ember született Budapesten, aki egyébként nem ott lakik...
19/69 A kérdező kommentje:
Az engem nem érdekel
2016. máj. 9. 22:11
20/69 anonim válasza:
De hogy változik meg? Elképzelem, ahogy valakivel röhögsz, tök jól elvagy, aztán, "egyébként Budapesten születtem", te meg sértődötten elvonulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!