Ti mit gondoltok a budapestiekről?
Nekem a színház élvezet (van abban vmi gyönyör a számomra, hogy élőben, csak akkor játszanak). Szerinted nincs benne semmi jó. Na bumm. Én meg mondhatnám rád, hogy egy kulturálatlan tahó vagy, meg biztos kimerül nálad a "kultúra" abban, hogy percre pontosan meg tudod mondani a Barátok Közt tartalmát meg a NBII két legutolsó csapatának utolsó meccét, meg aki szerint CIKI művelődni, ennyi erővel, de nem teszem, mert mindenkinek más az ízlése, és ezt értelmes ember tiszteletben is tartja.
Nem azt mondom, hogy büszke vagyok a panelban lakásra, de nekem teljesen megfelel. Sosem vágytam bazi nagy kertre (nem vagyok oda meg vissza a zöldért meg a virágokért, nem is lenne hozzá türelmem és energiám) meg sokszobás házra, amit nem is tudok kihasználni. A levegő sem sokkal rosszabb annál, ahol én lakom most, mint vidéken (legalábbis vidéken ott, ahol én jártam).
Ezt kellene belátni kérdező, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, de ettől még (néhány objektív dolog kivételével) senki sem szánalmas, és nem érdemli meg, hogy lakhelye alapján véleményt mondj róla.
Arra válaszolj még, hogy ha egyébként haverok vagytok valakivel, akkor miért érdekes az, hogy hol él/született? Attól még nem lesz más ember, ugyana marad, akivel addig jóban voltál.
Képtelen vagy felfogni, hogy SENKI nem választja meg a születése helyét, így aztán nem is tehet róla?
Lehet utálni egyes embereket, bizonyos mentalitásokat, szokásokat, ilyen-olyan dologhoz való hozzáállást, de a születési hely miatt beskatulyázni az embereket...
Ennek sem értelme, sem alapja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!