Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti mit gondoltok a budapestiek...

Ti mit gondoltok a budapestiekről?

Figyelt kérdés
Én nem igazán bírom őket. Nálam olyan is előfordult hogy valakivel jól összehaverkodtam, de kiderült hogy Budapesten született, onnantól kezdve soha sem beszéltem vele. Nektek volt már ilyen.

2016. máj. 9. 20:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Komolyan arra vagy büszke hogy havonta többször színházba jársz amiben egyébként semmi jó nincs, illetve hogy panelban laksz? Ezt inkább szégyellném.
2016. máj. 10. 10:12
 32/69 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a színház élvezet (van abban vmi gyönyör a számomra, hogy élőben, csak akkor játszanak). Szerinted nincs benne semmi jó. Na bumm. Én meg mondhatnám rád, hogy egy kulturálatlan tahó vagy, meg biztos kimerül nálad a "kultúra" abban, hogy percre pontosan meg tudod mondani a Barátok Közt tartalmát meg a NBII két legutolsó csapatának utolsó meccét, meg aki szerint CIKI művelődni, ennyi erővel, de nem teszem, mert mindenkinek más az ízlése, és ezt értelmes ember tiszteletben is tartja.

Nem azt mondom, hogy büszke vagyok a panelban lakásra, de nekem teljesen megfelel. Sosem vágytam bazi nagy kertre (nem vagyok oda meg vissza a zöldért meg a virágokért, nem is lenne hozzá türelmem és energiám) meg sokszobás házra, amit nem is tudok kihasználni. A levegő sem sokkal rosszabb annál, ahol én lakom most, mint vidéken (legalábbis vidéken ott, ahol én jártam).

2016. máj. 10. 10:33
 33/69 anonim ***** válasza:
96%
Na igen, ez az ország hemzseg a vérbeli proliktól, mint amilyen a kérdező. Vagy csak troll.
2016. máj. 10. 10:55
 34/69 A kérdező kommentje:
Csak közlöm hogy nem nézem a Barátok Köztöt illetve focit sem nézek. Elég nagy szégyen hogy nem szereted a zöldet meg a növényeket. Nekem meg a kertészkedés az öröm. Karbantartani a nagy kertünket és sokkal nagyobb öröm kinézni az ablakon is, mint egy panelben ahol csak betonrengeteget látok. Abban mi a jó? Na mindegy, nem vitatkozom, élj csak így, ha neked ez a jó. Fogadjunk Kőbányán laksz.
2016. máj. 10. 11:19
 35/69 anonim ***** válasza:
Miért lenne szégyen? Pont annyira az, mint gáznak tartani azt, hogy vki színházba jár. Amúgy nem, nem Kőbányán lakom :D.
2016. máj. 10. 11:29
 36/69 anonim ***** válasza:

Ezt kellene belátni kérdező, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, de ettől még (néhány objektív dolog kivételével) senki sem szánalmas, és nem érdemli meg, hogy lakhelye alapján véleményt mondj róla.

Arra válaszolj még, hogy ha egyébként haverok vagytok valakivel, akkor miért érdekes az, hogy hol él/született? Attól még nem lesz más ember, ugyana marad, akivel addig jóban voltál.

2016. máj. 10. 11:36
 37/69 A kérdező kommentje:
Nem számít amúgy mert teljesen mindegy kivéve ha Budapesten született és bocs de ez engem akkor is idegesít.
2016. máj. 10. 11:45
 38/69 anonim ***** válasza:
Jaaa, hogy te vagy az, aki a múltkor is a kőbányaiakat emlegette. Unatkozol barátom? :D
2016. máj. 10. 11:50
 39/69 A kérdező kommentje:
Ez az első ilyen kérdésem már bocs. Nem emlegettem a kőbányaiakat meg semmi ehhez kapcsolódó dolgot, csak azért írtam mert tudom hogy az az egyik legrosszabb kerület.
2016. máj. 10. 11:52
 40/69 anonim ***** válasza:

Képtelen vagy felfogni, hogy SENKI nem választja meg a születése helyét, így aztán nem is tehet róla?

Lehet utálni egyes embereket, bizonyos mentalitásokat, szokásokat, ilyen-olyan dologhoz való hozzáállást, de a születési hely miatt beskatulyázni az embereket...

Ennek sem értelme, sem alapja nincs.

2016. máj. 10. 11:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!