Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit gondoltok a puncsos emberről?

Mit gondoltok a puncsos emberről?

Figyelt kérdés
Olyan, aki benyalja magàt a munkahelyen, melynek következtében rà nem vonatkoznak a szabályok.
2015. ápr. 6. 13:47
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Rossz kategóriàba került a kérdés, de azèrt írjatok! :)
2015. ápr. 6. 13:51
 2/18 anonim ***** válasza:
2-3 napja felrakott egy kerdest.
2015. ápr. 6. 13:55
 3/18 A kérdező kommentje:
Kicsoda?
2015. ápr. 6. 14:00
 4/18 anonim ***** válasza:
Igazi specki fereg. Csutortokon rugtak ki egy ilyen alak miatt! Finoman megjegyeztem neki h miert erzi magat tobbnek, miert szolja le a munkam es miert megy ki plusz szunnetre stb stb... azt feleelte h o megteheti es annyira felhuzta magat h ellene szegultem hogy elkezdett rangatni h takaridjak el onnan es f.a.s.zopo b.u.z.i csicskanak nevezett es fenyegetett hogy igy megver ugy mrgver.. na en szoltam a muszakvezetonek es mellette allt ki. Masnap meg meloztam es csutortokon felhivtak h ki vagyok rugva.. na akkor bemenntem h beszek nagyobb vezetokkel hirtelen egyik se volt bent de a HR es csaj meghallgatott es megigerte h ki lesz vizsgalva a munkahelyi terror es addig felfuggesztik a kirugasom es alladidore raktak de csaak egy napra. penteken jott a telo hogy. menjek be a papirikoert mert a ceg nnem akar figlalkiztatni. holnap megyyek alairni. 27 f
2015. ápr. 6. 14:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Az nem jó. Szomorú a történeted. :\
2015. ápr. 6. 14:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Persze meselhetnek egy rakat sztorit.... alberletbbe lakok bpen es semmi megtakaritasom sincs. melleslleg uj helyen lakok marc 21 ota. most megkapom a fizut ez a honap rendbe lesz.. kereshetek uj melot es jjovvo honapba tort fizum lesz jo esetben... fene tudja mi lesz majjusba. az almaimnak egyelore annyi elegge padlon vagyok.. :)
2015. ápr. 6. 14:06
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha zudtam volna h kirugnak akkor bele vertem volna gyoker fejebe olyat h a dagadt feje leesett volna. akkor lett volna ertelme a kirugasomnak es jogos lett volna. igy csak meg vagyok alazva.. ;)
2015. ápr. 6. 14:09
 8/18 anonim ***** válasza:
2-3 napja feltette ide a kerdeset egy 19 eves csaj, aki fizetes elleneben, egy hazassagszeddulo pi.. a 30 eves fonoke dugja.
2015. ápr. 6. 14:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy jól csinálja. A világ televan individualista, kihaénnem bunkókkal, akik a munkahelyen is úgy csinálnak, mintha ők sz.rták volna a spanyolviaszt és verik a mellüket, hogy ők mekkora egyéniségek. Aztán amikor ki lesznek rúgva, akkor sír a szájuk... A munka világában felfelé nyalni kell, lefelé pedig néha nem árt taposni, pláne ha az itt leírt módon valaki belepofázik a munkánkba. Belekötni pedig csak abba érdemes, aki alattunk van a táplálékláncban, vagy akit ki tudunk golyózni a munkahelyről.
2015. ápr. 6. 15:20
 10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó vàlaszoló: nem értek veled egyet. Nem így kellene felfogni a dolgokat. Azért, mert valaki kicsi hatalmat is kap, nem kell eltaposni a màsikat.
2015. ápr. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!