Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit gondoltok a puncsos emberről?

Mit gondoltok a puncsos emberről?

Figyelt kérdés
Olyan, aki benyalja magàt a munkahelyen, melynek következtében rà nem vonatkoznak a szabályok.
2015. ápr. 6. 13:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Azért, mert valaki kicsi hatalmat is kap, nem kell eltaposni a màsikat."

Persze, hogy nem kell, egészen addig, amíg a másik nem szól be és nem tesz alám, addig akár segítek is neki amiben tudok, ha amúgy szimpatikus az illető. de aki szórakozik velem, azt én is kirúgatnám. Nehogy a nyúl vigye már a puskát!

2015. ápr. 6. 16:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Màsodik vàlaszoló: nem olvastam azt kérdést, amelyet említettél, hogy 2-3 napja írtàk ki, linkeld be, elolvasom.
2015. ápr. 6. 16:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Az én esetembe még ha akartam volna, se tudtam volna kirúgatni azt a személyt, aki szórakozott velem. Egyrészt nem vagyok olyan, màsrészt ő volt a kedvenc a főnököm szemében.
2015. ápr. 6. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Azt hogy lehet nekem is ilyen seg.gnyalónak kellene lennem, mert nekik mindent lehet, én meg melózok meg szívok állandóan és semmibe sem néznek! Sőt még néha én vagyok a roh.adék! Néha bekóstolnak ám! De csak kóstolgatni mernek komolyabban még nem találtak meg, mert tudják hogy ráfáznának!

Ilyenek mindenütt vannak! És semmihez nem értenek, lusták, és mégis ők a kiskirályok a parasztok között!

Szóval lehet nekik van igazuk és jól csinálják!

2015. ápr. 6. 17:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Unalmasak, de olykor jó kis móka leckéztetni egyet-egyet. Annyi eszük többnyire nincs, hogy ellenfélnek lehessen hívni őket. És ezt egy olyan ember ecseteli itt nektek, aki rühelli az intrikázást és csak rögtönözget vicces helyzeteket nagyritkán, mindenféle rutin meg elhivatottság nélkül.
2015. ápr. 6. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindig a főnököt minősíti,ha egy ilyen ember teret kap.nyal,aztán neki nyalnak,mivel mindenki fėlrenéz.
2015. ápr. 6. 22:40
 17/18 anonim ***** válasza:
En vagyok az skit kirugtak... na most marha jol jartam. Masnak a megekhetesevel jatszani nem vicces. Azert ne h mar engem ugraltasson. Na mindegy nem folyok a vitaba bele. Szerencsr h van nehanyy ember akibe van emberseg es nem rossz akaro. Remelem nem lesz szerencseje es koran meghal valami fajdalmas betegsegbe. az elet vissza adja neki ;) de nem baj talalok jobb melot igy fogom fel... :)
2015. ápr. 6. 23:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Emiatt jöttem nyugatra dolgozni. Itt mindenki saját magával, a saját munkájával foglalkozik.

Tipikus magyar mentalitás, hogy az emberek nem a saját munkájukkal, hanem a másikkal foglalkoznak, és állandóan azt méricskélik, hogy a másik esetleg jól jár.

2015. ápr. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!