Mit gondoltok a puncsos emberről?
"Azért, mert valaki kicsi hatalmat is kap, nem kell eltaposni a màsikat."
Persze, hogy nem kell, egészen addig, amíg a másik nem szól be és nem tesz alám, addig akár segítek is neki amiben tudok, ha amúgy szimpatikus az illető. de aki szórakozik velem, azt én is kirúgatnám. Nehogy a nyúl vigye már a puskát!
Azt hogy lehet nekem is ilyen seg.gnyalónak kellene lennem, mert nekik mindent lehet, én meg melózok meg szívok állandóan és semmibe sem néznek! Sőt még néha én vagyok a roh.adék! Néha bekóstolnak ám! De csak kóstolgatni mernek komolyabban még nem találtak meg, mert tudják hogy ráfáznának!
Ilyenek mindenütt vannak! És semmihez nem értenek, lusták, és mégis ők a kiskirályok a parasztok között!
Szóval lehet nekik van igazuk és jól csinálják!
Emiatt jöttem nyugatra dolgozni. Itt mindenki saját magával, a saját munkájával foglalkozik.
Tipikus magyar mentalitás, hogy az emberek nem a saját munkájukkal, hanem a másikkal foglalkoznak, és állandóan azt méricskélik, hogy a másik esetleg jól jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!