Ti mit gondoltok erről az emberről?
Én is ilyesmi típus vagyok. Tudod kivel szeretek beszélgetni? Aki 1. egyedi, 2. nem bunkó, 3. őszintén érdeklődik irántam
Próbáld meg a fenti kombót, hátha bejön ennél a srácnál is. Attól, hogy felkent valakit a falra...hát nézd, ha bántották akkor mégis mit csináljon? Dugja a fejét a homokba? Szép, hogy majd isten megsegít, de még jobb ha magad segíted meg
igen
sokszor beszélgetnék vele minden apróságról először szokja meg hogy vagyok, utána hiányoljon, ha nem ;)
Aztán az is lehet, hogy majd nem fogod tudni sose mire gondol. Felépítessz magadban róla egy képet, ő pedig teljesen más lesz és majd pislogsz, hogy ő nem olyan amilyennek "lennie kéne".
"az órákon alszik..sokszor lóg nem érdekli semmi."
Neked ez vonzó? Inkább csöves jelölt. Mihez fog kezdeni magával később? Vagy gondolod te majd "megjavítod"?
kedves #4-es:
"az órákon alszik..sokszor lóg nem érdekli semmi."
"Neked ez vonzó? Inkább csöves jelölt. Mihez fog kezdeni magával később? Vagy gondolod te majd "megjavítod"?"
én is aludtam középiskolában szinte minden órán, lógni nem lógtam inkább bent aludtam...a szakmám alatt lógtam nem is keveset...érettségi előtt leraktam 2 szakmát (felnőtt képzés), + ingyenes OKJ-t suliban, aminek szerintem jó ha 30%-án bent voltam :) 1.5 éve dolgozok, igaz még apámnál lakom, mert nincs még pénzem saját lakásra...350-ért vettem magamnak gépet meg egyéb dolgokat is vettem és emellett van a fizetésemhez képest elég sok megtakarított pénzem, és ugye haza is adok a fizetésemből...
szóval ennyi alapján ne írj le senkit, mert nem biztos, hogy hajléktalan lesz, de van rá esély attól még :D
21F
Kedves kérdező: szerintem próbálj vele kommunikálni, hátha hiányzik neki a beszélgetés, de ha nagyon elutasító akkor lehet jobb ha hagyod, mert nem akar senkivel beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!