Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felső szomszédomnak miattam...

Felső szomszédomnak miattam kell a beépített erkélyét lebontani?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet igaz, hogy beépített erkélynél beszáll a füst és ott megreked? Állítólag a mi fél óránkénti cigizésünk miatt nem tudja kiszellőztetni a lakást rendesen. Megkért, hogy a másik oldalon dohányozzunk, de azért vásároltam erkélyest, hogy oda kiüljünk stb... Ablaknál pedig hozzánk is beszáll és nem akarom a gyerekek miatt, hogy füstös, büdös legyen a lakás. Akiknek hasonló tapasztalatai vannak, legyenek szívesek leírni.

2016. febr. 16. 08:09
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Privibe :)
2016. febr. 16. 19:34
 52/56 anonim ***** válasza:
17%
Akkor én bontsam el a konyhát, mert a szomszéd moslékszaga feljön?
2016. febr. 16. 23:29
 53/56 anonim ***** válasza:
84%
Gondolj bele mennyire zavarhatta, ha emiatt képes lemondani a beépítés előnyeiről. Lebontás helyett rácsos megoldást választottam volna. Az ablakos egy átok ha cigizik a szomszéd. Lebontás nem kerül százezrekbe, hibásan írták előttem. Nézd ezen nem tudsz így utólag változtatni, legközelebb talán okosabb leszel. Nem jó haragban lenni a szomszédokkal, mert mint nálad is kiderült, lehet neked is szükséged rájuk. Várj pár hetet esetleg hónapot a kutyával.
2016. febr. 17. 09:00
 54/56 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell a szomszédok engedélye ahhoz, hogy kutyát tarthass.
2016. febr. 22. 13:51
 55/56 anonim ***** válasza:
91%
Szabad tudni, hogy azóta mennyire zavarja őket a füst? Megoldotta a problémát a nyitott erkély? Vagy lejársz?
2016. ápr. 3. 21:35
 56/56 anonim ***** válasza:
69%
Nem akarod, hogy hozzád bemenjen a füst, de máshoz simán befújod, annak ellenére, hogy tudatta veled, hogy problémát okozol neki. Más lakása legyen csak füstös, büdös, okádék szagú miattad, mert jogilag megteheted. Alattam is ilyenek laknak, minden emeleten. Nekem nem beépített az erkélyem, de főleg párás szélcsenedes időben úgy megreked a füst az egész lakásban, hogy szinte harapni lehet. Egyelőre örülj neki, hogy cserébe nem áztattak el, vagy nem vettek fapapucsot, amivel éjjelente fel s alá sétálgatnak a szobában, hogy viszonzásképp megzavarják a te nyugalmadat, ha már te egyáltalán nem vagy tekintettel másokra.
2016. aug. 30. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!