Felső szomszédomnak miattam kell a beépített erkélyét lebontani?
ez azért nem így működik sajnos, meegtudja keseríteni az életünk úgy, hogy az még ne számítson csendháborításnak.
köszi a válaszokat, mindenképp beszélek vele, mert aggódom.
Válts e-cigire...:) Nincs büdös kátrányos, vegyszeres füst, csak ízesített gőz, azt szívhatod kint is, bent is, íztől függően még előfordulhat az is, hogy "illatosít"... :) Csak ne az itt-ott kapható ~1000Ft-os cigi imitátorral próbálkozz, mert az semmit nem ér, de a google sok hasznos találatot ad, ha rákeresel.
Analógról átváltani erre kicsit nehézkes, de ha sikerül akkor a pénztárcád is megkíméled, azontúl, hogy a szomszédodnak sem kell a beépítést lebontatnia a cigifüst miatt.
Az van, hogy akinek rossz szokása van, annak kell a többiekhez alkalmazkodni...
Kérdező járj le a ház elé. Én eddig két társasházban laktam, de soha ebből probléma nem volt, mert mindenki szépen lejárt a ház elé. Nem kell puccba vágni magad, meg semmi, belelépsz a cipődbe, télen fölkapsz egy kabátot és kész. Nekem a szembe szomszédom mindig a csíkos fürdőköpenyében üldögél lent, soha senki nem szólta meg érte.
Felmentem hozzá, és sajnos igaz amitől tartottam. Ráadásul mondta nézzem meg milyen mikor cigizünk alatta. Pillanatok alatt érezhető volt a bűz és jött be a füst. Kellemetlenül éreztem magam, a munkát viszont már nem mondja le.
Reggel mikor találkoztam szomszédokkal nagyon elhallgattak mikor megláttak, gondolom erről volt szó. Ha ezt előbb megmutatta volna akkor lementem volna ház elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!