Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felső szomszédomnak miattam...

Felső szomszédomnak miattam kell a beépített erkélyét lebontani?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet igaz, hogy beépített erkélynél beszáll a füst és ott megreked? Állítólag a mi fél óránkénti cigizésünk miatt nem tudja kiszellőztetni a lakást rendesen. Megkért, hogy a másik oldalon dohányozzunk, de azért vásároltam erkélyest, hogy oda kiüljünk stb... Ablaknál pedig hozzánk is beszáll és nem akarom a gyerekek miatt, hogy füstös, büdös legyen a lakás. Akiknek hasonló tapasztalatai vannak, legyenek szívesek leírni.

2016. febr. 16. 08:09
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2016. febr. 16. 18:43
 42/56 anonim ***** válasza:
11%

százalék? na nevettess...4-5 éve használom ezt az oldalt, pont leszarom a százalékot.

a válaszomban megemlítem azt, hogy valaki csupán a cigifüst miatt invesztálna százezreket egy ilyen átalakításba, na az nekem kissé gyanús.

nem olvastam el a válaszokat, csak miután láttam hogy nullára lettem pontozva, és utána tűnt fel az a tipikus beadagolós sablon sztori, amit itt a legtöbb kamu kérdés kiíró elkövet.

azért 5 éve alatt láttam már itt ezt azt, szóval nem kell minden esetben hülyének nézni az embert :)

2016. febr. 16. 18:44
 43/56 A kérdező kommentje:
Utolsó kérlek ne az én kérdésemnél vitatkozz.
2016. febr. 16. 18:46
 44/56 anonim ***** válasza:
72%
Egy db-ig ne menj aláírásért :D látom valaki javasolta az e-cigit. Gondolkodj el rajta ;)
2016. febr. 16. 18:51
 45/56 anonim ***** válasza:
21%

vitatkozok? ez előbb még azt írtad fröcsögök :D

mondnám, hogy azzal is lebuktatod magad, hogy a válaszokra szinte azonnal reagálsz reggel óta, elvileg megkaptad a "hasznos" tanácsot, mégis lesed mikor érkezik újabb válasz.

vajon miért?

a választ persze te is tudod.

mind1 nem etetem a trollt, megteszi helyettem majd más :)

2016. febr. 16. 18:54
 46/56 anonim ***** válasza:
51%
Ezt szerintem privátba kéne mert senki nem kíváncsi rá. Itt veled van a gond 64%. Ha nekem írtad volna segítség helyett hogy naiv és buta vagyok lepontoztalak volna. De én se etetem a trollt Bocsi :D :D
2016. febr. 16. 18:57
 47/56 A kérdező kommentje:
45# nem tudom hány éves vagy, de nem nehéz elérhetőnek lenni az okostelefonok világában. Ezzel le is zártam a beszélgetést veled.
2016. febr. 16. 19:03
 48/56 anonim ***** válasza:
91%
Jelentsd a modiknak hogy szétoffolja és tiltják.
2016. febr. 16. 19:07
 49/56 A kérdező kommentje:

Annyira azért nem érdekel :)

Mégegyszer köszönöm a hasznos válaszokat.

Privátokat is.

2016. febr. 16. 19:09
 50/56 anonim ***** válasza:
88%
A beépítés sokba kerül, a lebontás nem + el lehet adni az ablakokat ha nincs rá szüksége. Ami itt gondot jelenthet, hogy amiért be lett építve az a probléma újra ott lesz.
2016. febr. 16. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!