Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felső szomszédomnak miattam...

Felső szomszédomnak miattam kell a beépített erkélyét lebontani?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet igaz, hogy beépített erkélynél beszáll a füst és ott megreked? Állítólag a mi fél óránkénti cigizésünk miatt nem tudja kiszellőztetni a lakást rendesen. Megkért, hogy a másik oldalon dohányozzunk, de azért vásároltam erkélyest, hogy oda kiüljünk stb... Ablaknál pedig hozzánk is beszáll és nem akarom a gyerekek miatt, hogy füstös, büdös legyen a lakás. Akiknek hasonló tapasztalatai vannak, legyenek szívesek leírni.

2016. febr. 16. 08:09
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem, de azzal már nem megy semmire. Szerintetek, hogy "tehetném jóvá"? Azt se akarom, hogy most mindenki utáljon.
2016. febr. 16. 17:27
 32/56 anonim ***** válasza:
81%
Hát istenem, most ettől nem dől össze a világ. Eztán járj le cigizni jó szomszéd módjára és kész. Majd beszélnek róla pár napig aztán mindenki elfelejti.
2016. febr. 16. 17:33
 33/56 A kérdező kommentje:
Úgy lesz.
2016. febr. 16. 17:37
 34/56 anonim ***** válasza:
10%

valószínűleg a ti cigifüstötök miatt költ százezreket, vagy akár fél milliót is egy ilyen átalakításra?

ugyan már...aki ezt mély levegővel beveszi, az egy naiv kis butus ember.

gondolom más okokból lett lebontva vagy beépítve, csak jól esik neki egy kicsit fröcsögni :)

2016. febr. 16. 17:55
 35/56 A kérdező kommentje:
Ha fröcsögött volna nem érezném magam ilyen rosszul. Szépen elmondta, hogy nem akar mégegy nyarat így eltölteni. Sajnos most már megértem. Remélem azért hamar elfelejtődik és kutyatartáshoz szükséges papírt aláírják.
2016. febr. 16. 18:03
 36/56 anonim ***** válasza:
16%

látom ez ilyen lepontozós kérdés.

mellesleg így ahogy végig olvastam a kérdés kiírójának a kommentjeit, elég erős a gyanúm hogy csak egy kamu kérdésről van szó.

tipikus példája annak, mikor apránként adagolja be a morzsákat, hogy minél radikálisabbnak tűnjön a sztori.

meg amúgy is elég sok idővel rendelkezik, hogy reggel 8-tól folyamatosan fent legyen a gyiken és válaszolgasson ide.

szerintem csak egy unatkozó emberkéről van szó, aki gyártott egy látszólag valós kérdést, de amúgy meg csak egy kitaláció :)

2016. febr. 16. 18:27
 37/56 anonim ***** válasza:
35%
Ez után a kutyás benyögés után már elég valószínű, hogy csak provokál... De hát valakinek csak ennyi szórakozás jut az életben.
2016. febr. 16. 18:29
 38/56 A kérdező kommentje:
36# ha segíteni nem tudsz, legalább ne fröcsögj ide. Én olyan emberek segítségét kértem akiknek hasonló tapasztalataik vannak. Szerintem ha valaki kamukérdést ír ki az ennél jóval kreatívabb.
2016. febr. 16. 18:30
 39/56 A kérdező kommentje:
Mi abban a provokáció hogy majd szeretnénk a gyerekeknek háziállatot?
2016. febr. 16. 18:32
 40/56 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező. Semmi. De van aki a százalékokért van itt és ha lepontozzák sírni és trollkodni kezd. Beszéljétek meg. Aláírásokat pedig ne mostanában kezdj el gyűjteni, hanem ha lecseng ez az egész.
2016. febr. 16. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!