Te is igazat adsz a szomszédomnak? Te is haragudnál rám?
A szomszédokkal nem vagyok se jóban, se rosszban, nem tettem semmi rosszat nekik. Egyszerűen saját magán szférát akartam. Van teraszom, bámultak a szomszédok, kijottel cigizni, nézték mit csinálok, valamit sutyorogtak.
És nem tetszett, ezért felraktam az oszlopra halót, amin nem látnak át.
Meglátták mert jöttek haza, megjegyezte a férfi, hogy. "mi s fene? Úgy se látja öt senki!" nevettek ezen a szövegen.
Most mi a bajuk ezzzel? Miért szóltak ilyet?
Azt mondták a rokonok akiknek meséltem, hogy biztos barátkozni akartak, te meg elzarkozol elolukz!
Igen? Sose kérdezték meg hogy vagyok, csam bámultak, és suttogtak...
Mi a bajuk akkor? Miért mondtak ilyet? Nem értem! Nek se tetszene, za s szomszédok lennénk, és nem látnál a háló miatt?
Kicsit haragszom rájuk , hogy kinevettek!
17f
Ha sutyorogtak és feléd néztek, akkor biztos rólad beszéltek. Különben az ilyen esetekben az embereknek jók a megérzései (mármint ha róla beszélnek mások).
Nekem semmi bajom nem lenne a hálóval, mert nem szoktam a szomszédokat bámulni. De ha nekik van, akkor az ő bajuk. Különben ha nem bámultak volna folyton téged, akkor fel sem tűnt volna nekik a háló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!