Meg haragudnál ezért az egyik legjobb barátnődre? A szeretője akar engem kioktatni!
Ez az egész helyzet abszurd. Barátnőd se meg a pasija se normálisak, el kellene gondolkodnod rajta, hogy szükséged van-e erre.
Beteges a viszonyuk, de szerintem ezt te is látod. Miért nem mész olyanokkal bulizni, akiknek nem kell engedélyt kérniük a szeretőjüktől /ez a szerető tartás is szánalom/ hogy elmenjenek.
Hát, ha így közli, hogy veled IS tud beszélgetni a viberezés közben, az sajnos azt jelenti, hogy le se sz.arja a fejedet, csak háttérzajnak jó vagy időnként - én megmondanám neki, hogy összekevert a TV-vel, a TV az, amit ki-be lehet kapcsolgatni, hogy csak úgy beszéljen a háttérben, miközben valami egész mást csinál.
... és ha nekiáll viberezni, vagy akárhogyan másképp a pasival foglalkozni, mikor velem találkozik, én abban a pillanatban felállnék és otthagynám. Vacak dolog, de úgy tűnik, te barátnak tartod őt, ő meg téged egy mellékes unaloműzőnek, amikor a pasija épp nem ér rá átmenni hozzá.
"Innentől kezdve hajnali kettőig a viberezést kellett néznem, közben olyan 10 óra fele írta a pasinak a barátnőm hogy én mérges vagyok hogy nem velem foglalkozik hanem viberezik a pasival. Erre a pasi mondja, hogy a helyében szájon vágna engem, mert beleugatok kivel viberezzen és hogy adjon oda neki engem majd ő eligazít. Olyanokat írt nekem a pasi, hogy szálljak le a bulizás témáról, ne hívogassam a barátnőmet bulizni, szerezzek magamnak pasit egyedül és hogy én mekkora egy hülye vagyok"
Ezt itt jól értem, kérdező? A pasi írta a barátnődnek, hogy adja át neked a telefont, majd ő "helyretesz", és a barátnőd ÁTADTA NEKED A TELEFONT, AZÉRT, HOGY A PASIJA LE TUDJON CSESZNI TÉGED?
Nos, ez a lány nem a barátnőd már... de ezt szerintem te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!