Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meg haragudnál ezért az egyik...

Meg haragudnál ezért az egyik legjobb barátnődre? A szeretője akar engem kioktatni!

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm, akivel hosszú évek óta barátságban vagyunk. Majdnem 1 éve van neki egy szeretője, aki nős és akivel állítólag egymásba is szerettek bár a pasi nem válik gyerek, vagyon miatt (tipikus). A barátnőmmel mivel kicsit távolabb lakunk egymástól ritkán találkozunk, kb. havonta egyszer-kétszer. Ilyenkor ott vagyok nála, iszogatunk, beszélgetünk, ott is alszom. Nagy ritkán eljött velem bulizni is de már nem lehet, mert a szeretője nem engedi, vagy ha el is megyünk, meg kell várni amíg a pasi elalszik mert viberen beszélgetnek akkor is amikor én ott vagyok. Ami már eleve zavar engem, hisz bunkóságnak tartom hogy a barátnőm viberezik miközben velem van, de nem fogja fel, mondván hogy a pasi ilyenkor tud vele beszélni a család miatt. Hétvégén is elmentem a barátnőmhöz, amikor oda értem hozzá, kb. másfél óta volt az, amíg a pasi nem jelentkezett, elindultunk egy kávézóba, már hívta is a pasi hogy kivel van, merre és mit csinálunk és hogy biztosan megyünk bulizni, mert én mindig mennék (én szingli vagyok egyébként). Innentől kezdve hajnali kettőig a viberezést kellett néznem, közben olyan 10 óra fele írta a pasinak a barátnőm hogy én mérges vagyok hogy nem velem foglalkozik hanem viberezik a pasival. Erre a pasi mondja, hogy a helyében szájon vágna engem, mert beleugatok kivel viberezzen és hogy adjon oda neki engem majd ő eligazít. Olyanokat írt nekem a pasi, hogy szálljak le a bulizás témáról, ne hívogassam a barátnőmet bulizni, szerezzek magamnak pasit egyedül és hogy én mekkora egy hülye vagyok. Írtam volna neki, hogy foglalkozz a feleségeddel, ne velem, de a barátnőm nem hagyta mert jujj meg fog sértődni. A barátnőm közben röhögött az egészen, mert hogy ne aggódjak, a pasi nem rám mérges, hanem arra, hogy velem tölti az idejét, mert ő a családja miatt ezt nem tudja. Barátnőm könyörögve kért, ne legyek mérges a pasira, nem a személyemmel van baja, hanem féltékeny és nem akarja hogy elcsaljam bulizni. Ez akkor sem indok szerintem, hogy valaki engem viberen keresztül lehordjon és sértegessen úgy hogy még nem is találkoztunk soha. Annyira rosszul érintett ez az egész, azóta is ezen jár az agyam, barátnőm kér, hogy nehogy már miatta tönkre menjen a barátságunk, de én már egyébként sem bírtam idegileg hogy a pasi folyton ellenőrizgeti amikor velem van, és nem rám figyel hanem a telefont bámulja. Most meg még le is lettem hordva. Ti mit tennétek? 28/N
2014. jan. 20. 09:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Barátnőmnek még tetszik is a helyzet, hogy a pasi ellenőrizgeti, mert állítása szerint ha leszarná hogy mit csinál, az lenne a baj, mert akkor már nem szeretné.
2014. jan. 20. 10:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szereti. A nos/kapcsolatban levő pasik mód ilyenek a szeretjükkel. Anno sikerült nekem is belefutott egy ilyenbe - nem tudtam hogy nos :S. O is állandóan ellenőriz vetett, hívogat ott, elszámoltatott. En is azt hittem, ez szerelem, milyen hízelgő. Frászt. Magából indul ki. Csalja az asszonyt fűvel fával, hat senkiben nem tud megbízni.
2014. jan. 20. 10:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Barátnőm szentül azt hiszi, hogy ez szerelem. Hogy azért számoltatja el, mert az időre féltékeny, amit másokkal tölt mert vele nem tudja ezt a család miatt.
2014. jan. 20. 10:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd rájön, hogy ez csak önzés, semmi koze a szerelemhez....
2014. jan. 20. 11:12
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Igaza van a pasinak, szánalmas ember lehetsz hogy 28 évesen még mindig a pia a szex meg a buli körforgásában élsz.

Ideje lenne neked is megkomolyodnod!

2014. jan. 20. 14:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Mivan? Te normális vagy? Semmit nem tudsz rólam. Nem rég lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak és nem a buli meg a szex és a pia érdekel! Csak szórakozni akarok amíg megtehetem! Te nagyon okos.
2014. jan. 20. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem csodálom, h a pasid hat évet eldobott magától, gondolom megunta ő is a viselt dolgaid(mert te csak szórakozni akarsz, amíg lehet, mondom 28 évesen lehet nem így kellene gondolkozni)
2014. jan. 20. 15:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Na ide figyelj. A kérdésre vártam választ, nem pedig ítélkezést. Rohadtul nincs összefüggés a kérdésem azzal hogy én nekem milyen van/volt az életem, úgyhogy nem értem, mit járatod itt a szádat, úgy hogy nem is ismersz. Nincs jobb dolgod? Menj és csinálj inkább valami hasznosat, biztosan nagyon jó életed lehet hogy ilyen rosszindulatú és negatív vagy.
2014. jan. 20. 15:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Ne is törődj az előzővel, szerintem rendben van, hogy néhanapján ki akarod engedni a fáradt gőzt.

Amúgy meg: A pasi feleségének nem tűnt fel, hogy a férje egész nap viberezik, és más nőkkel ordibál telefonon?

Ha ebből indulunk ki: gondolhatod, milyen stabil és jól működő házasság lehet, már a megcsalás ténye nélkül is kiindulva. Simán elválhatna, nem hinném, hogy soha még csak szóba se jött, nem kizárt, hogy a feleség is szeretőt tart. A gyerekeket viseli meg a legjobban, amit a szülők csinálnak.

Szerintem ezt vesd fel a barátnődnek, mert érdemes elgondolkodnia azon, hogy az igaz szerelme vajon miért nem lép ki a teljesen elhidegült feleségével való kapcsolatából?

2014. jan. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!