Meg haragudnál ezért az egyik legjobb barátnődre? A szeretője akar engem kioktatni!
Igaza van a pasinak, szánalmas ember lehetsz hogy 28 évesen még mindig a pia a szex meg a buli körforgásában élsz.
Ideje lenne neked is megkomolyodnod!
Ne is törődj az előzővel, szerintem rendben van, hogy néhanapján ki akarod engedni a fáradt gőzt.
Amúgy meg: A pasi feleségének nem tűnt fel, hogy a férje egész nap viberezik, és más nőkkel ordibál telefonon?
Ha ebből indulunk ki: gondolhatod, milyen stabil és jól működő házasság lehet, már a megcsalás ténye nélkül is kiindulva. Simán elválhatna, nem hinném, hogy soha még csak szóba se jött, nem kizárt, hogy a feleség is szeretőt tart. A gyerekeket viseli meg a legjobban, amit a szülők csinálnak.
Szerintem ezt vesd fel a barátnődnek, mert érdemes elgondolkodnia azon, hogy az igaz szerelme vajon miért nem lép ki a teljesen elhidegült feleségével való kapcsolatából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!