Van joga a szomszédomnak szombat reggel 7 kor flexxelnie?
Figyelt kérdés
Én még aludtam volna!2014. febr. 22. 07:54
2/12 anonim válasza:
Van. Ez már nem korai időpont. Sokan már a munkahelyükön vannak ilyenkor.
3/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi van a házirendben, nálunk hétvégén csendrendelet van.
4/12 zgyzgy válasza:
Lehet, hogy van, de parasztság.
Nekem is van ilyen szomszédom, cserébe este fúrok vagy porszívózok neki.
5/12 anonim válasza:
Van sajnos! Nálunk az építőmunkások kezdtek kalapálni hétkor az ablak alatt, és nem tehettem semmit.
6/12 anonim válasza:
Sajnos nem sokat lehet tenni az ilyenekkel, pedig hétvégente illik odafigyelni mások pihenésére, még itt kertes övezetben is.
7/12 anonim válasza:
Igen, neked pedig jogod van panaszt tenni ellene a polgármesteri hivatalban.
8/12 anonim válasza:
Mondjuk picsogás helyett udvariasan megkérdhetnéd, hogy ne reggel 7-kor kezdjen már flexelni, mert alszik az egész család, hanem később délelőtt. Más kérdés, hogy minden szombaton ez megy vagy egyszer alkalom volt.
9/12 anonim válasza:
joga van neki, az más kérdés hogy suttyóság.
az a baj, h nem lehet mindenkinek kedvezni. ha kedden délben flexelne, és mondjuk te éjszakás voltál, ugyanúgy zavarna.
10/12 MrPifta válasza:
akik szerint nem illik, azokat kérdezném, hogy mikor végezze az ember a házimunkát? hétköznap késő este ér haza az ember, este 6-kor álljunk neki? Szombaton lehetne tevékenykedni egész nap, akkor meg a szoszéd szól be. Kezdjük 10-kor? Akkor már a fél nap eltelik a semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!