Van joga a szomszédomnak szombat reggel 7 kor flexxelnie?
Figyelt kérdés
Én még aludtam volna!2014. febr. 22. 07:54
11/12 anonim válasza:
Milyen fél nap telik? Hol élsz te ember? Mert az normális ám, hogy HÉTVÉGÉN REGGEL 7 órakor nekiáll valaki flexelni, mikor mindneki más szinte pihenne. Délelőtt tíztől késő délutánig világos van és csinálhatja a dolgát meg ott az egész vaásrnap is, ha ennyire flexelhetnékje van.
12/12 anonim válasza:
megkérheted udvariasan, ahogy egy korábbi válaszadó írta, vagy megkérheted fél-udvariasan ahogy én:
kicsattogtam papucs-boxer megnyerő külsőben, összehúzott szemöldökkel láthatóan álmosan és szóltam:
"Szia Sanyikám! Tedd már le azt a szart, mert az lesz a vége, hogy rendőrt kell hívnod."
és értette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!