Hogy köszönjek a szomszédomnak?
Igen, sziával köszönni illetlenség, a csókolomot meg mindenkinek el kellene felejtenie, annnyira idétlen.
Viszont a napszakok szerinti köszönés minden esetben alkalmazható, udvarias és értelmes emberhez illö.
Ez attól is függ, hogy ő milyen alkat. De szerintem az átlag 30éves a falra mászik a csókolomtól és a magázódást kerüli, ha teheti. Én is erősen megmosolyogtam a minap, amikor lebácsiztak, pedig ovisok voltak, én meg egy kétméteres, közel 30-as szőrös férfi.
Kérdezd meg nyugodtan, ha találkozol vele, hogy tegezheted-e. Szerintem ez nem illetlenség, de óriási könnyebbség mind a kettőtöknek. Max nemet mond.
Ja amúgy meg Jó Napot Kívánok, a csókolom maradjon az idős nénik kiváltsága
Én úgy tudom a tegeződést az idősebb félnek kell kezdeményezni és illetlenség megkérdezni egy olyan embert, akiről tudod, hogy idősebb, hogy tegezheted-e. Persze nem mindenki veszi ezt annyira komolyan én csak így tudom.
A jó napot az normális formula. Régebben nőknek nagyon nehéz volt így köszönnöm, valahogy úgy éreztem, hogy nem való az oda és csókolomot kell köszönni. Mostanra csókolommal már csak az öreg nénikéknek köszönök. Középkorúaknak semmiképp sem.
A legjobb:
Szomszééééd! Szaromat nyomd széééét! És mindezt üvöltve utcahosszon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!